Ga naar inhoud

Neushoorn

Leeuwarden

Creatieve hotspot Neushoorn is een podium voor popcultuur met twee concertzalen, een café en state of The art faciliteiten. Het bijzondere gebouw is gelegen in het hart van Leeuwarden.

Creatieve hotspot Neushoorn is een podium voor popcultuur met twee concertzalen, een café en state of The art faciliteiten. Het bijzondere gebouw is gelegen in het hart van Leeuwarden en is ook het domein van de studenten en docenten van D’Drive (ROC Friesland College). De parkeergarages Oldehove, Zaailand en het centraal station liggen letterlijk om de hoek.

De verschillende zalen bieden unieke mogelijkheden voor bijvoorbeeld bijeenkomsten, congressen en vergaderingen en zijn uitgerust met state of the art geluids- en lichtapparatuur. Maar ook de artiestenfoyer (met uitzicht over het Mata Hariplein en de gracht) en de klaslokalen worden verhuurd. De dansstudio’s kunnen worden ingezet voor bijvoorbeeld danslessen, yoga en workshops en zijn ingericht met spiegels en douches. Indien gewenst bieden we graag ondersteuning op gebied van organisatie en programmering.

Groepsgrootte event:
max. 700 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Neushoorn

Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten