Ga naar inhoud

De Fabriek Leeuwarden

Leeuwarden

Organiseer je een training, vergadering of cursus? De Fabriek Leeuwarden heeft volop keus in betaalbare ruimtes voor groepen tot 200 personen in een persoonlijke en inspirerende omgeving.

Organiseer je een training, vergadering of cursus? De Fabriek Leeuwarden is een verrassend bedrijvencentrum. Met een grote diversiteit aan ruimtes.
Te huur per uur, dag(deel) of voor langere tijd. Praktisch en zonder kapsones. Voor veel doeleinden te gebruiken en betaalbaar. Dat inspireert.

De Fabriek Leeuwarden is een verrassend bedrijvencentrum. Met een grote diversiteit aan ruimtes. De Fabriek Leeuwarden is eind jaren zestig gebouwd. En dat zie je. In positieve zin. Het pand heeft nog altijd de mooie industriële uitstraling uit die periode. Met het karakteristieke zaagtanddak en de opvallend gekleurde tegels. Industrial Vintage, een industriële erfenis die we koesteren. Maar dan natuurlijk wel aangepast aan de eisen van vandaag.

De Fabriek Leeuwarden heeft volop keus in betaalbare ruimtes voor groepen tot 200 personen in een persoonlijke en inspirerende omgeving. Te huur per dag of dagdeel, eenmalig of voor een langere periode. ’s Avonds of in het weekend een ruimte nodig of meerdere ruimtes tegelijkertijd nodig? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Al onze zalen zijn voorzien van wifi, een beamer met scherm en een flip-over met stiften. Van digibord tot catering en van geluidsset tot podium alles is aanwezig, vraag naar de mogelijkheden. Ook technische assistentie, om alles vlekkeloos te laten verlopen, is mogelijk. We horen graag wat je wensen zijn, dan maken we een offerte op maat.

Het bruist van de energie in De Fabriek Leeuwarden. Werken, lunchen, vergaderen, relaxen en leren; het kan er allemaal. Maar behalve van energie bruisen kan het pand ook energie slurpen. En daar gaan we wat aan doen! We gaan energie besparen én opwekken. Om De Fabriek te behouden voor de toekomst, het exploitabel én comfortabel te houden waren energiebesparende maatregelen nodig. Door ook nog eens zelf energie op te wekken, kunnen de gebruikers van De Fabriek prettig werken, leren en verblijven, maar ook direct een bijdrage leveren aan een betere, schonere wereld. 

We hebben meerdere openbare oplaadpunten voor elektrische auto’s. In ons eetcafé hebben we ruimte voor stagiaires. We zamelen oud papier in en we zamelen inktcartridges en mobiele telefoons, ook van alle huurders, voor Stichting Kika. We zamelen oude metalen in voor recycling. We helpen langdurig werklozen aan een baan door middel van stageplaatsen aan te bieden wat kan uitmonden in een baan. Leerlingen van het speciaal onderwijs laten we meewerken in o.a. ons eetcafé en bij de groenvoorziening en we helpen het speciaal onderwijs met het leggen van contacten met bedrijven zodat zij aan de leerlingen stageplaatsen kunnen aanbieden.

Groepsgrootte event:
max. 200 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je De Fabriek Leeuwarden

James Wattstraat 4
8912 AR Leeuwarden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten