Ga naar inhoud

It Flinkeboskje en de Flinkefarm

Hemelum

‘Een weids uitzicht over de landerijen zetten aan tot groots denken’

Een mooie wandeling of een zeiltocht verzetten de gedachten en maken ruimte voor nieuwe ideeën. Dus de perfecte plek om eens anders de vergadering in te gaan en om met collega’s in een sfeervolle ruimte nieuwe plannen te smeden. It Flinkeboskje en de Flinkefarm bevinden zich in Hemelum, Zuidwest Friesland. Hemelum ligt tussen twee Friese meren; de Fluessen en de Morra. Een prachtige omgeving voor activiteiten of om tot rust te komen. 

De antieke Druivenkas en de Flinkefarm zijn locaties welke zakelijk ingezet kunnen worden wanneer het grotere groepen betreft. Een boerenlunch of een biologisch diner behoren bovendien tot de mogelijkheden. Een beamer, projectiescherm, flipover en andere benodigdheden zijn aanwezig. Vraag hiervoor een op maat gemaakte offerte aan. Wij verzorgen met veel aandacht de catering tijdens jouw verblijf. Daarom zeggen wij ‘vers en anders’ zijn onze hoofd-ingrediënten. 

Wil je van je vergadering, brainstorm of presentatie echt iets bijzonders maken? Dan zorgen wij voor die mogelijkheid. Wij verzorgen op verzoek verschillende workshops en activiteiten zoals bijvoorbeeld Skûtsjesilen op de Friese meren. Mocht je een locatie zoeken die op zichzelf al bijzonder is, dan ben je als bedrijf aan het goede adres op de Flinkefarm. Foodtrucks, live muziek en buiten zijn: daar denk je niet snel aan bij een bedrijfs-evenement, maar daar is het misschien nu wel de tijd voor. Wij maken het speciaal voor jullie, letterlijk en figuurlijk. 

Onder de naam it Flinkeboskje verhuren we sfeervolle groepsaccommodaties in Hemelum, Friesland. Namelijk een vakantieboerderij en de prachtige vakantiewoning het Voorhuis. Beide locaties zijn ook zakelijk te huur. Brainstormen tussen koeien, water en bos.
Op de locatie de Flinkefarm organiseren wij evenementen zoals Flinke Favorieten, streekmarkten en kofferbakmarkten. Ruimte zat in ons weiland, de druivenkas en in het weiland. Ook deze locaties zijn te huur voor feesten, bruiloften of andere evenementen.

Groepsgrootte overnachten:
max. 23 personen
Groepsgrootte event:
max. 100 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je It Flinkeboskje en de Flinkefarm

Flinkeboskje 1
8584 WV Hemelum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten