Ga naar inhoud

De Friese Ardennen

Appelscha

Samenkomen, maar dan nét even anders: ongestoord, in het groen, met een schilderachtig uitzicht. De Friese Ardennen is een rustgevende vergaderlocatie centraal gelegen in Noord Nederland, waar inspiratie weer gaat stromen.

Samenkomen, maar dan nét even anders: ongestoord, in het groen, met een schilderachtig uitzicht. De Friese Ardennen is een rustgevende vergaderlocatie centraal gelegen in Noord Nederland, waar inspiratie weer gaat stromen.

Brainstormen terwijl het gras onder je voeten kriebelt. De Friese Ardennen is een bijzondere plek. In een besloten en huiselijke sfeer ontsnap je even aan de waan van de dag en kan je in alle rust vergaderen of brainstormen. Je zult onze modern ingerichte locatie in landelijke omgeving ervaren als de ideale ontmoetingsplaats. Exclusief voor jou. Totale rust, privacy en ruimte voor inspiratie. De locatie kan gehuurd worden voor groepen (tot 70 personen) waarbij er diverse mogelijkheden in de keuze van verblijf en verzorging gekozen kunnen worden. Van een aantal uren tot een week, van all-in tot volledig zelfvoorzienend. Alles is maatwerk. 

Of je nu een ‘out of the box’ locatie zoekt of een rustgevende locatie in het groen wilt; een bijeenkomst bij de Friese Ardennen haalt je uit de dagelijkse routine en inspireert tot nieuwe ideeën. Een inspirerende locatie in het groen, die je het outdoor-gevoel geeft. Waar je op nieuwe ideeën kunt komen of kunt wegdromen en uitrusten. Hier kun je de dagelijkse drukte ontvluchten en de rust vinden om strategische lijnen uit te zetten, een seminar te organiseren, een training te geven of om even te onthaasten met je team. De natuur biedt één van de meest betrouwbare ‘boosts’ om je mentale en fysieke welzijn te verbeteren. Daarbij draagt een buitenactiviteit bij aan scherper denken en creativiteit van mensen. Onze locatie en samenwerking met diverse partijen leent zich geweldig voor vele soorten teambuilding- en outdooractiviteiten. 

Met 33 personen kun je in luxe verblijven aan het Nationaal park het Drents-Friese Wold in onze groepsaccommodatie. Op de eerste verdieping vind je 9 slaapkamers die beschikken eigen modern sanitair. Een extra slaapkamer is te vinden op de begane grond (los van de accommodatie). De kamers zijn comfortabel ingericht met boxspringbedden. De meeste slaapkamers hebben een dakkapel die prachtig uitzicht biedt over het omliggende natuurgebied. De vergadermogelijkheden die we bieden kunnen speciaal afgestemd worden op jouw vergadering of bijeenkomst en dragen niet alleen bij aan een creatieve en inspirerende dag, maar ook aan de productiviteit en effectiviteit. Zodat iedereen na afloop met een voldaan gevoel naar huis gaat.

Groepsgrootte overnachten:
max. 33 personen
Groepsgrootte event:
max. 70 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je De Friese Ardennen

De Friese Ardennen - Outdoorresort
Kloosterweg 4
8424 SL Appelscha
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten