Ga naar inhoud

Geschikte locaties voor een event, vergadering of teambuilding in Friesland

Voor al je event-, vergader- en teambuildinglocaties moet je in Friesland zijn. Friesland heeft een divers aanbod van locaties in de natuur, op de waddeneilanden of aan het water. Voor ieder bedrijfsevent of uitje een geschikte locatie. Kom je er niet uit? Schroom niet om ons te contacten. We helpen je graag!

Wat zoek je

Thema
Groepsgrootte event
Groepsgrootte overnachting

5 resultaten

 • Fries Landbouwmuseum

  Fries Landbouwmuseum Het Friese paard staat er trots bij, hij was de eerste die opgezet is en won hier een prijs mee

  Het Fries Landbouwmuseum is gevestigd in een Rijksmonumentale boerderij op de grens van stad en platteland. Hier ervaar je 2000 jaar geschiedenis van de Friese landbouw en maak je kennis met de leef-, werk- en woonomstandigheden van de boer.

  Leeuwarden
 • Fries Museum

  Fries Museum

  Stijlvolle evenementen met een cultureel tintje op de mooiste locatie van Leeuwarden.

  Leeuwarden
 • Afsluitdijk Wadden Center

  Afsluitdijk Wadden Center

  Op de Afsluitdijk, bij Kornwerderzand, staat een markant gebouw, als een schuimkraag op de dijk: Het Afsluitdijk Wadden Center.

  Kornwerderzand
 • Natuurmuseum Fryslân

  Natuurmuseum Fryslân

  Het Natuurmuseum Fryslân is er in de eerste plaats voor zijn bezoekers, maar wil daarnaast graag de mogelijkheid bieden om (zakelijke) bijeenkomsten te organiseren. Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar.

  Leeuwarden
 • Museum Belvédère

  Museum Belvédère

  In het schilderachtige Oranjewoud, vlakbij Landgoed Oranjewoud, ligt Museum Belvédère. Het museum toont twintigste eeuwse en eigentijdse beeldende kunst uit Friesland, in directe relatie tot het werk van geestverwanten uit binnen- en buitenland.

  Heerenveen