Ga naar inhoud

Fries Museum

Leeuwarden

Stijlvolle evenementen met een cultureel tintje op de mooiste locatie van Leeuwarden.

Het Fries Museum is een dynamisch museum in het hart van de bruisende stad Leeuwarden. Het museum is dé culturele hotspot van het Noorden. Verrassende, steeds wisselende tentoonstellingen vertellen verhalen van Middeleeuwen tot M.C. Escher.

Stijlvolle evenementen met een cultureel tintje op de mooiste locatie van Leeuwarden. Van een professionele presentatie tot vergaderen op een toplocatie. Voor elk evenement vind je een geschikte zaal met genoeg ruimte in het prachtige nieuwe gebouw van het Fries Museum. Omringd door de kunst en geschiedenis van Friesland genieten jij en jouw gasten van een persoonlijke ontvangst.

Wat voor evenement je ook in gedachten hebt, samen maken we er iets bijzonders van. 

Duurzaamheid
Als etalage van Fryslân, de meest circulaire regio van Nederland, is duurzaamheid voor ons een speerpunt. Het museum maakt gebruik van een WKO-installatie en gezamenlijke inkoop van duurzame energie. Sinds 2018 is het museum gasloos. In 2021 zijn we gestart met een interne projectgroep die samen met deskundigen en Circulair Friesland gaat onderzoeken hoe wij als museum onze ‘voetafdruk’ verder kunnen verkleinen.

Groepsgrootte event:
max. 500 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Fries Museum

Fries Museum
Wilhelminaplein 92
8911 BS Leeuwarden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten