Ga naar inhoud

Online locatietour 2022

Voor het derde jaar op rij gingen we op locatietour met Linda Op Locatie! Met deze keer in de spotlight: 'Het andere Friesland', ofwel Zuidoost Friesland. De plek voor natuurliefhebbers, sport en outdoor. Onder andere stond op het programma: de Friese Ardennen, Thialf en Schouwburg de Lawei. In een online editie nemen we je ditmaal mee in deze locatietour. Lees hieronder meer over de locaties die we hebben bezocht en bekijk de video's voor een sfeerimpressie. Bekijk ook het artikel over deze locatietour van High Profile Events!

Deelnemende locaties

thialf

thialf

Thialf is dé plek waar topsport en zakelijk samen komen, en daarvoor hoef je geen Sven Kramer te zijn! Naast genoeg ruimte voor een vergadering, congres, workshop of presentatie is er ook de mogelijkheid om met zijn allen het ijs op te gaan. 

de friese ardennen

de friese ardennen

Outdoor activiteiten en samen ontspannen, dat kan in de Ardennen, maar het kan ook zeker dichterbij! In Elsloo bij de Friese Ardennen zit je midden in de natuur en vlak bij het Nationaal park het Drents-Friese Wold. Voor teambuilding activiteiten of gewoon even lekker ontspannen en samen zijn ben je hier zeker op de juiste plek.

schouwburg de lawei

schouwburg de lawei

Voor een bijeenkomst of een groot evenement, ben je in Schouwburg de Lawei op het juiste adres. Met hun vele opties aan zalen en ruimtes wordt jouw bijeenkomst helemaal op maat gemaakt. Duurzaamheid is hier een belangrijk thema, zo vertelden ze ons dat de overgebleven koffie drab gebruikt wordt om oester zwammen van te maken. 

drafbaan victoria park wolvega

drafbaan victoria park wolvega

Bij Drafbaan Victoria park Wolvega hebben we een kijkje kunnen nemen hoe ze paardensport en zakelijk combineren. Gebruik 1 van de grote zalen van het Victoria park voor je zakelijke bijeenkomst en bekijk daarna de paardenrace op de drafbaan. Om de race nog spannender te maken kan er gewed worden op welk paard het snelste is!

nieuw allardsoog

nieuw allardsoog

Wil je een meerdaags-evenement of training organiseren voor een grote groep en er zeker van zijn dat je gasten comfortabel kunnen overnachten dan is dit de perfecte locatie! Met 40 hotelkamers is er voor iedereen een plek om te slapen. Naast werk gerelateerde bijeenkomsten zijn er ook mogelijkheden om teambuilding activiteiten te doen.

Bekijk hier de video's van ons bezoek

terugblik locatietour 2020

De Locatietour Leeuwarden-Friesland 2020 was een groot succes. Met een kleine 40 eventplanners, en zo'n 20 locatiehouders, vloggers, bloggers en vakmedia gingen we op tour door Friesland & Leeuwarden. 

Bekijk de aftermovie

alle zakelijke locaties in friesland

Voor al je event-, vergader- en teambuildinglocaties moet je in Friesland zijn. Friesland heeft een divers aanbod van locaties in de natuur, op de waddeneilanden of aan het water. Voor ieder bedrijfsevent of uitje een geschikte locatie. 

Meer informatie