Ga naar inhoud

Ontmoet de Friese bedrijven die aanwezig zijn op de Eventsummit 2020

Introductie

Van de event summit

Graag stellen we alle ondernemers van het Frieslandplein aan je voor. Dit jaar stonden wij met een goed gevuld plein aan Friese ondernemers voor jullie klaar met maar liefst tien volle stands. Heb je de ondernemers gemist? Neem gerust contact op naar aanleiding van EventSummit 2020.

Beleef het IJsselmeer

Direct gelegen aan het IJsselmeer vind je Strandhotel Vigilante & Strandhuys Makkum. Strandhotel Vigilante is een fijn en gastvrij hotel met 87 kamers, waaronder een aantal kamers met uitzicht op het IJsselmeer. Grenzend aan het hotel vind je Beach Resort Makkum: een luxe bungalowpark in Makkum direct gelegen aan het strand en het IJsselmeer. Het Afsluitdijk Wadden Center. Dit centrum biedt een totaalbeleving over Unesco Werelderfgoed Waddenzee, de voor de wereld unieke Vismigratierivier, het IJsselmeergebied en niet te vergeten de Afsluitdijk zelf.

Event-Centers-Friesland

Ottenhome Heeg

Ottenhome Heeg Events organiseert in eigen beheer tal van watersport gerelateerde bedrijfsuitjes, teamuitjes, vrijgezellenfeestjes en schoolkampen. Van sportieve en actieve tot rustige en ontspannende activiteiten. Wij maken graag een event op maat, zodat alles aansluit bij jouw wensen!

Aventoer

Het méést spectaculaire Indoor én Outdoor Event Center in Noord Nederland! Alles in één park: Aventoer, de perfecte locatie voor iedereen die van spanning en avontuur houdt. Een leuk Event voor 10 of voor 250 personen? Bij Aventoer stellen we samen met jou een programmaspecial op. Toegespitst op jou groep. Indoor of Outdoor.

Park Vijversburg

Copyright, Park Vijversburg, mag worden gebruikt voor digitale berichten.

Vlakbij Leeuwarden ligt Park Vijversburg, een verborgen parel van Fryslân. Een historisch landgoed met drie nieuwe parkdelen en een monumentale Villa met aansluitend het kunstzinnige glazen Paviljoen. Een locatie met allure, geschikt voor verschillende evenementen en activiteiten.

Island Events by WestCord Hotels

Island Events by WestCord Hotels organiseert bedrijfsuitjes, teambuildings, congressen, seminars, incentives, relatie-evenementen en alle andere soorten groepsarrangementen voor 10 tot 400 personen op de drie mooiste Waddeneilanden: Vlieland, Terschelling & Ameland.

Ook Westcord WTC Hotel leeuwarden is aanwezig. Dit hotel is de grootste congres- en evenementenlocatie van Friesland. Voor vergaderingen, congressen, bijeenkomsten en evenementen biedt WTC Hotel Leeuwarden 14 moderne vergaderzalen met daglicht en airconditioning. Zaal New York heeft zelfs een capaciteit van 650 personen plenair! Daarnaast is de sfeervolle ontvangstruimte ‘Plaza’ zeer geschikt voor het ontvangen van grote groepen, exposities en beurzen én de perfecte uitvalsbasis als meeting point voor freelancers, zzp’ers en flexwerkers. Wij bieden congres- en evenement organisatoren een one-stop-shop in combinatie met een fantastische locatie, goede bereikbaarheid én de ongekende mogelijkheden van Friesland.’

Beleef sportief zakelijk Heerenveen

Van Thialf. We hebben de rechten deze te gebruiken ter promotie.

Beleef sportief zakelijk Heerenveen! Heerenveen; het kloppende sporthart van Nederland met o.a. Thialf, Tjaarda Oranjewoud en Sportstad Heerenveen. Met een prachtige centrale ligging in Friesland én op slechts 5 kwartier rijden vanuit de Randstad is Heerenveen ook een geschikte plaats voor uw (meerdaagse) zakelijke event.

Groepsaccommodaties Friesland

Toegevoegd vanuit de ODP vermelding 'Pollepleats (zakelijk) voor de bedrijvenpagina van eventsummit 2020. ^WH

De Fluessen

In de voormalige zuivelfabriek is de gezellige 5 sterren accommodatie De Fluessen gevestigd. Kleinschalig, persoonlijk met veel mogelijkheden het hele jaar door. Het Schippershuis is aan de waterzijde van het watersportcentrum gesitueerd, waardoor u uitzicht heeft over uw eigen terras, de haven en daarachter de Fluessen.

De Zonneroos

Welkom in ons sfeervolle en comfortabel ingerichte Buitenhuis de Zonneroos met 12 slaapkamers en badkamers. De ideale plek voor een bijeenkomst waar gastvrijheid, flexibiliteit, privacy gewenst is. Ervaar de rust & ruimte in onze heerlijke tuin, onze sfeervolle living of in de fraaie zaal Zonnebloem.

De Turfhoeke

Wij geloven bij De Turfhoeke dat samen zijn, contact met elkaar maken en bovenal mooie herinneringen creëren echt belangrijk is in het leven. We hebben vier jaar geleden een ruim 100 jaar oude stelpboerderij gerestaureerd en omgebouwd tot een prachtig luxe groepsaccommodatie in Gorredijk, Friesland voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen.

Pollepleats

Op zoek naar een exclusieve locatie aan het water die absolute privacy biedt? De Pollepleats is een duurzame toplocatie in Zuidwest Friesland, te reserveren voor je (meerdaagse) training of teambuilding.

De Wadden op het vaste land

Theaterkerk Nes, Zee van Tijd Holwerd & Stichting Musea Noardeast Fryslân

De Wadden op het vaste land; de Noordfriese kust wordt gekenmerkt door prachtige terpdorpen en een uitgestrekt kleilandschap met achter de dijk de Waddenzee met haar rijke vissershistorie. In Paesens-Moddergat staat museum ‘t Fiskershúske waar het oude vissersleven centraal staat. Midden in het gebied ligt de authentieke vestingstad Dokkum met o.a. Museum Dokkum. Eén van de Friese elf steden. Het gebied rondom Dokkum biedt unieke mogelijkheden tot recreatie en groepsactiviteiten; wadlopen, fietsen, ‘fierljeppen’(polsstokspringen), zeevaren en zeevissen.

Schouwburg De Lawei

Foto vanuit het ODP. ^WH

Schouwburg De Lawei staat voor gastvrijheid, creativiteit, vernieuwing en eigenzinnigheid. De afdeling evenementen verzorgt jouw event graag onder dezelfde condities. We staan vanaf het eerste gesprek tot en met je evenement voor je klaar. Zonder daarbij jouw persoonlijke touch uit het oog te verliezen.

Terschelling & WadEvents

VVV Terschelling, MooiWeer en WadEvents

Terschelling, een eiland met onbegrensde mogelijkheden. Hier beleef je het eilandgevoel. Waar je ook bent, altijd proef, ruik, zie of hoor je de zee. 30 kilometer strand, 80 kilometer fietspaden en een fantastische natuur zijn de ingrediënten voor een geslaagd verblijf.

De Friese bedrijven - op het Frieslandplein