Ga naar inhoud

De Fluessen

Elahuizen

In de voormalige zuivelfabriek is een gezellige 5 sterren accommodatie gevestigd. Kleinschalig, persoonlijk met veel mogelijkheden het hele jaar door.

In de voormalige zuivelfabriek is een gezellige 5-sterren accommodatie gevestigd. Kleinschalig, persoonlijk met veel mogelijkheden het hele jaar door. Het Schippershuis is aan de waterzijde van het watersportcentrum gesitueerd, waardoor je uitzicht hebt over je eigen terras, de haven en daarachter de Fluessen.

Het Schippershuis is een 55-persoons groepsaccommodatie. Geschikt voor families, vriendengroepen, zakelijke bijeenkomsten of als trouwlocatie met veel mogelijkheden en privacy voor gasten. Het Schippershuis beschikt over een complete professionele keuken met 10-pits fornuis, vaatwasmachine, koel- vrieskasten, magnetron, oven en uitgebreid servies. Daarnaast is er een grote openhaard, een ruime loungehoek, beamer met scherm, bar met tap en muziekinstallatie, poolbiljart, dartbord, tafelvoetbalspel, zitgelegenheid en openslaande deuren naar het terras aan het water met de overdekte barbecueplaats.

In het Schippershuis zijn voldoende materialen aanwezig om een passende vergaderopstelling te maken, maar ook veel ruimte om alleen of in kleine groepen rustig te overleggen en samen te werken aan een presentatie of opdracht. Bovendien is er een groot LCD scherm en een beamer met scherm aanwezig. Het hele gebouw en de terrassen beschikken over stabiel wifi zodat werken op elke plek in het pand mogelijk is.

Ter afwisseling van werk gerelateerde zaken zijn er diverse mogelijkheden om individuele, teamgerichte of groepsgerichte activiteiten te organiseren. Dit kan in de vorm van workshops of met outdoor activiteiten op de fiets, Solex of op het water. Wat dacht je van wakeboarden, zeilen met platbodems, sloepvaren of Fierljeppen? Een actieve sessie afsluiten met een kookworkshop en spetterend feest kan natuurlijk ook!

Groepsgrootte overnachten:
max. 55 personen
Groepsgrootte event:
max. 55 personen
Afstand tot jouw locatie:
Toon resultaten