Ga naar inhoud

Tip Rondvaart Woudsend met "Snipa Tärnan"

Woudsend

Laat u verrassen, kom naar Woudsend en maak een vaartocht aan boord van onze Zweedse klassieke Snipa Tärnan! Het is mogelijk een vaartocht te boeken waarbij u op elk gewenst moment van de dag of avond zo kunt opstappen.

Opstappen voor rondvaart Woudsend

Laat je verrassen en boek de rondvaart Woudsend. In Woudsend stap je aan boord van de Zweedse klassieke Snipa Tärnan. Vanaf maart tot en met oktober kun je met minimaal 2 tot maximaal 6 personen tijdens onze rondvaart vanaf Woudsend genieten van de prachtige omgeving van Zuidwest-Friesland en de Friese meren. Het is mogelijk een vaartocht te boeken waarbij je op elk gewenst moment van de dag zo kunt opstappen.

In de avond wordt er een vaste rondvaart georganiseerd. Boek je ticket hiervoor via de rode knop.

We bieden op onze Zweedse klassieke Snipa Tärnan een prachtig aanbod van verschillende arrangementen. De sloep kan gebruikt worden voor verschillende activiteiten. Hierbij kun je denken aan het vieren van trouwerijen, groepsactiviteiten en zakelijke afspraken. Heb je een vraag over onze arrangementen of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.

Sail Events Friesland biedt tijdens de vaartocht een uitstekende catering service aan boord.

We varen alleen bij omstandigheden die aantrekkelijk zijn voor de gasten aan boord. Indien nodig zoeken we samen naar een juiste oplossing voor een vaartocht met fijne omstandigheden. Sail Events Friesland biedt tijdens de vaartocht een uitstekende catering service aan boord. Wij hebben in samenwerking met de lokale ondernemers verschillende arrangementen samengesteld. Voor, tijdens of na de rondvaart kunnen wij een ontbijt, koffietafel, lunch, proeverij, borrel of diner verzorgen. Door onze vele mogelijkheden zijn wij in staat om aan al uw wensen te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden omtrent catering en eventuele dieetwensen. Op basis hiervan wij denken graag met u mee en stellen wij een op maat gemaakt arrangement samen.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Rondvaart Woudsend met "Snipa Tärnan"

Vosseleane 15
8551PX Woudsend
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten