Ga naar inhoud

Informatiecentrum It Beekpronkje

Katlijk

Omringd door een bosrijke omgeving kun je bij ons terecht om te ‘werken’ op een prachtige plek in de Friese natuur. Want het is waar: vergaderen of brainstormen in een natuurlijke omgeving werkt!

Omringd door een bosrijke omgeving kun je bij ons terecht om te ‘werken’ op een prachtige plek in de Friese natuur. Want het is waar: vergaderen of brainstormen in een natuurlijke omgeving werkt! Het inspireert en helpt je buiten de gebaande kaders te denken. Daarnaast is het ook nog eens erg leuk!

Vergaderen met uitzicht op het bos, dat kan in It Beekpronkje. De vergaderlocatie ligt aan de rand van natuurgebied het Ketliker Skar. Vanuit de vergaderruimte heb je vrij uitzicht over het natuurgebied. De imposante Schotse hooglanders laten zich regelmatig bewonderen tijdens een wandeling door het gebied. Er is 1 vergaderzaal aanwezig, geschikt voor maximaal 12 personen. De zaal is toegankelijk en is voorzien van een invalidentiolet. Er zijn 20 parkeerplekken aanwezig op het terrein. Het is mogelijk om gebruik te maken van wifi, beamer, speakers, projectiescherm en geluidsinstallatie. 

Groepsgrootte event:
max. 12 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Informatiecentrum It Beekpronkje

Schoterlandseweg 24 A
8455 JG Katlijk
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten