Ga naar inhoud

Welkom in de Frieslandstraat

Welkom in de Frieslandstraat, dé ontmoetingsplek voor iedereen die geïnteresseerd is in het unieke aanbod van Friese ondernemers. Hier vind je inspiratie voor je volgende bedrijfsevent of teamuitje, rechtstreeks van de bron. Verken de mogelijkheden, doe nieuwe ideeën op, en blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Ontdek wat Friesland voor jouw organisatie kan betekenen.

Vind jouw ideale locatie - voor een event, vergadering of teambuilding

Op zoek naar jouw ideale vergader- of eventlocatie? In Friesland bulkt het van de unieke locaties en gastvrije aanbieders. Ontdek de vele mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid, cultuur en inspiratie.

Vind de perfecte congres- en vergaderlocatie

Groepsgrootte event
Groepsgrootte overnachting

Schrijf je in voor de Meetinfriesland.nl nieuwsbrief

Je ontvangt maandelijks:
✅ Dosis inspiratie over o.a. werkgeluk
✅ Factsheets en onderzoeken
✅ Zakelijke tips voor je bezoek aan Friesland
✅ Uitnodigingen voor expedities en/of events

Ga direct naar:

Ontdek de unieke teamuitjes en eventlocaties - van Friesland

Versterk de banden binnen je team door een mix van inhoudelijke kennisoverdracht en een teambuilding activiteit. Friesland biedt de ideale afstand om even aan de dagelijkse sleur te ontsnappen, en voor vele Nederlanders een onontdekte regio vol verrassingen.

De topsectoren van Friesland

Friesland staat internationaal aan de top in verschillende expertisegebieden, zoals watertechnologie, duurzame landbouw, voedselproblematiek en circulaire economie. De vernieuwende benaderingen van Friesland op deze terreinen trekken wereldwijd aandacht en waardering. Met talrijke actieve kennisinstituten is Friesland een gewilde locatie voor internationale zakelijke evenementen.