Ga naar inhoud

Meet in Friesland op de EventSummit

De EventSummit in de Rai in Amsterdam is dé beurs voor de evenementenbranch en wij zijn erbij. We ontmoeten je graag op 15 februari.

Keuze uit honderden Culturele Hoofdstad projecten
Het kan je niet ontgaan zijn, want we delen het graag met de wereld. Leeuwarden-Friesland is Culturele Hoofdstad van Europa in 2018. We geven je een voorproefje wat dit voor Friesland, maar ook voor Nederland betekent. Ontdek welke projecten aansluiten bij jouw event. Het valt niet mee om te kiezen uit meer dan 60 hoofdprojecten en nog meer mienskipsprojecten. Wij helpen je er graag mee.

Win een overnachting in de Culturele Hoofdstad van Europa
Nog een reden om ons te bezoeken in de Frieslandstraat. Je kunt persoonlijk kennismaken met Friesland. Bij de ingang van de Frieslandstraat staan tag on kastjes. Laat je gegevens achter en maak kans op vouchers t.w.v. 50 euro die je kunt inwisselen bij een van de events rondom Culturele Hoofstad of win een overnachting in het trendy hotel Post Plaza in Leeuwarden.

Ontmoet onze enthousiaste ondernemers
We nemen 12 ondernemers mee om op de beurs te laten zien wat we  in huis hebben. Zo jammer dat we ze niet allemaal mee kunnen nemen. Alvast een tipje van de sluier in de Friesland straat vind je: een voormalige gevangenis als event locatie.  Een 12 uur durende landschapsbeleving midden in de natuur. Inhoudelijke expedities rondom de Europese global goals. En natuurlijk ontbreken de specialisten op het gebied van zeilen en watersport niet. Raak geïnspireerd en breid je netwerk uit.  Wil je alvast een afspraak maken? Mail dan naar: yvonne@merkfryslan.nl of benader onze ondernemers rechtstreeks.

Overnachting post plaza op basis van beschikbaarheid.
 • MeetinFriesland - Meet in Friesland richt zich op de marketing van Friesland als zakelijke bestemming. Daarnaast ondersteunt het eventprofessionals als service organisatie.

 • LF2018 - Leeuwarden-Friesland is in 2018 Culturele Hoofdstad van Europa. Met meer dan 60 hoofdprojecten en talloze mienskipsprojecten barst Friesland uit zijn culturele voegen!

 • Ontwakend Landschap - Onderdeel van Culturele Hoofdstad. Een buitenbelevenis in unieke natuurgebieden waarbij cultuur en natuur samensmelten.

 • Uit Zeilen - specialist in bedrijfsuitjes, relatie-events en groepsuitjes. Van dag(deel) tot meer dagen.

 • WadEvents - Het organisatiebureau voor uw zakelijke event naar de Waddeneilanden.

 • It Flinkeboskje - Sfeervolle locatie in Friesland geschikt voor vergaderen, overnachten en evenementen.

 • De Blokhuispoort via Boei - Evenementlocatie in de oude gevangenis in Leeuwarden.

 • Hotel / Grand Café Post Plaza in Leeuwarden - Overnachten, arrangementen en bijeenkomsten.

 • De Mallemok - Brasserie, Catering, Trouwen en Partijen.

 • Nieuw Allardsoog - Conferentielocatie in Noord-Nederland.

 • Sailing Dutchman - Full service evenementenbureau gespecialiseerd in events op en rond het water, op het ijs en in de sneeuw.

 • De Morra - Groepsaccommodaties en zeilschool.