Ga naar inhoud

Het Bolwerk

Sneek

Van scheurende gitaren tot beukende beats en van disco-knallers tot experimentele nieuwkomers, we houden met elke muziekliefhebber rekening en bieden daarmee voor bezoekers uit heel Friesland en de rest van het land.

Van scheurende gitaren tot beukende beats en van disco-knallers tot experimentele nieuwkomers, we houden met elke muziekliefhebber rekening en bieden daarmee een podium voor bezoekers uit heel Friesland en de rest van het land, zowel jong als oud, een unieke avond uit. Al meer dan 40 jaar staan we garant voor een uitgebreid muziekprogramma.

Grootheden als Urban Dance Squad, Toy Dolls, Nazareth, Hatebreed, Rosenberg Trio, Guru, Big Daddy Kane, The Offspring, Soulwax en Arch Enemy hebben bij ons opgetreden. Maar ook de Nederlandse top! Denk aan: Jeugd van Tegenwoordig, DeWolff, Moss, Douwe Bob, Candy Dulfer en Blaudzun. De artiesten die ons podium hebben bezocht zijn steevast zeer spreken over de gastvrijheid, onze relaxte manier van werken en de kwaliteit van het geluid dat door onze enthousiaste technici wordt neergezet.

We bieden ruimte voor alle genres, lokale en regionale talenten en vernieuwende projecten. De weekenden zijn gevuld met concerten, feesten en dansavonden. We zijn een uitvalbasis voor persoonlijke en authentieke belevenissen, waar nieuwe initiatieven tot wasdom komen. Je bent van harte welkom.

Het Bolwerk biedt plaats aan max. 500 bezoekers.

Arrangementen Het Bolwerk
We zijn er voor jou als bezoeker, maar ook voor jou als ondernemer. Zoek je een sfeervolle locatie om te vergaderen of wil je een workshop of bedrijfsfeest organiseren? Stap dan binnen bij het Bolwerk. Speciaal voor jou bieden we zakelijke arrangementen aan op maat. Hierbij hebben we licht, geluid, eventuele bands en andere acts al in huis. Ook als je als particulier een cultureel feest wilt organiseren staan wij voor je klaar! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Zoek je een leuk teamuitje? In kunstencentrum Atrium in Sneek bieden we lessen, cursussen en activiteiten aan op het gebied van muziek, dans, theater, musical, beeldende kunst en fotografie. De locatie bestaat uit een aantal prachtige historische panden gecombineerd met nieuwbouw. Het glazen atrium verbindt de leslokalen met de Noorderkerkzaal van Theater Sneek en het poppodium Bolwerk. Alles bij elkaar een inspirerende locatie en culturele broedplaats. Naast de lessen vinden er ook regelmatig optredens plaats.

Groepsgrootte event:
max. 500 personen
Afstand tot jouw locatie:
Toon resultaten