Ga naar inhoud

Expeditie Sport en Vitaliteit

De winter ervaren als een echte Fries in het schaatshard van de wereld? 

Dat kan! In januari starten we het jaar sportief met het event Expeditie sport en vitaliteit. IJsarena Thialf host niet alleen spectaculaire schaatswedstrijden met record brekende schaatsers, het biedt ook interessante zakelijke mogelijkheden. Combineer een inspirerende en leerzame sessie van een (ex)topsporter met een actieve schaatsles van een bekende schaatser. Take a break met een overheerlijke lunch en tijdens de dweilpauze kom je weer op krachten met een gezonde smoothie van Vitamine Bo. Met Expeditie Sport & vitaliteit laten we jou ervaren hoe een inhoudelijke sessie op een inspirerende locatie goed gecombineert kan worden met een sportief uurtje op het ijs.   

Inspiratie

Laat je inspireren door het verhaal van een bekende Sportspeaker in éen van de bekendste ijsstadions van de wereld: het Thialf ijsstadion in Heerenveen. Daarna zelf in actie komen onder begeleiding van het Sven Kramer Academy. Om gezond tot rust te komen staat Vitamin Bo voor je klaar met een gezond en overheerlijk drankje.

In samenwerking met

Overnachtingsmogelijkheden in combinatie met Expeditie Sport en vitaliteit

Neem contact op met Vera

Wil je meer weten over de zakelijke mogelijkheden in Friesland? Neem dan contact op met Vera de Haan. Zij neemt je mee op reis door de wereld aan mogelijkheden in Friesland.

 

Neem contact op