Ga naar inhoud

Expeditie Sport en Vitaliteit

Inspiratie

Laat je inspireren door het verhaal van een bekende topsporter in één van de bekendste ijsstadions van de wereld: het Thialf ijsstadion in Heerenveen. Daarna zelf in actie komen onder begeleiding van het Sven Kramer Academy. Om gezond tot rust te komen staat Vitamin Bo voor je klaar met een gezond en overheerlijk drankje.

Zo zag het programma eruit

Programma in het kort

10:30 - 11:00 

Ontvangst met koffie/thee en een gezond taartje

11:00 - 12:00

Sessie met Marianne Timmer over vitaliteit

12:00 - 13:15

Lunchbuffet

13:15 - 13:30

Eerste rondje op het ijs, ijsgewenning

13:30 - 14:00 

Dweilpauze met Vitamin Bo

14:00 - 15:00

Schaatsles

15:00 - 15:15

Afsluiting van de dag 

Thialf

Thialf

Om de wereldprestaties van de topsporters mogelijk te maken faciliteert Thialf al sinds 1967 de allerbeste schaatsvoorzieningen. Wil je een speciale beleving met je collega's? Dan heeft Thialf naast schaatsen en topsportfaciliteiten ook een groot aanbod op zakelijk gebied. Organiseer je bedrijfspresentatie met een hapje en een drankje in één van de zeven zalen, of midden op de 400 meter ijsbaan! Je kunt je vergadering of presentatie combineren met een schaatsclinic van een bekende schaatser en eindigen met een winters stamppotbuffet. Wie lid wordt van de businessclub heeft toegang tot alle evenementen en de businesslounge.  

Marianne Timmer

Marianne Timmer

Marianne Timmer is de go-to coach op het gebied van vitaliteit. Haar grootste succes behaalde ze tijdens haar schaatscarrière waarin ze 3 gouden olympische medailles won. Ze staat bekend om haar doorzettingsvermogen en unieke manier om jou de juiste keuze te laten maken. Marianne weet wat het geheim achter een succesvol team of individu is. Tijdens het coachen van sporters zag ze de gelijknissen tussen sport en het bedrijfsleven. Al deze kwaliteiten en ervaringen brengt ze nu samen om een doel te halen die in beide werelden hetzelfde is: het team zo goed mogelijk laten presteren en elk aspect regelen, organiseren en managen om dit resultaat te bereiken. 

Vitamine Bo

Vitamine Bo

Voor smoothies en fruitsappen moet je naar Vitamine Bo. Zij maken knetter gezonde mixjes van puur groentes en fruit. De perfecte toevoeging voor je bedrijfsuitje of zakelijke bijeenkomst rond gezondheid en vitaliteit. Ze rijden met hun smoothiebar of smoothiefiets door heel Nederland, geen plek is te ver. De betrokkenheid en het enthousiasme van de meiden van Vitamine Bo geven een frisse uitstraling en een unieke sfeer aan jouw zakelijke evenement. Ze vertellen graag meer over hun gezonde onderneming, dus nodig ze gerust uit als spreker.  

Sven Kramer Academy

De milde winters maken natuurijs in Nederland steeds zeldzamer. Mensen komen nauwelijks nog in aanmerking met de sport schaatsen, en dat terwijl het van oudsher in ons DNA zit. De non-profit organisatie Sven Kramer Academy werkt aan een succesvolle toekomst voor de Nederlandse schaatssport. Ze stimuleren zowel jeugd als volwassenen om meer te bewegen. 

Praktische informatie

Deze expeditie is te boeken vanaf 110 euro per persoon (exclusief spreker). 

In samenwerking met

Overnachtingsmogelijkheden in combinatie met Expeditie Sport en vitaliteit

Kom in contact

en laat je informeren over de zakelijke mogelijkheden in Friesland. We nemen je graag mee op reis door de wereld aan mogelijkheden in Friesland.

Neem contact op