Ga naar inhoud

Zakelijk Friesland presenteert zich op de EventSummit

Druk bezochte Frieslandstraat
Waar Friesland normaal gesproken bekend staat om haar weidsheid, water en rust, was het op 31 januari druk en dichtbevolkt in de Friese regio! In de Frieslandstraat tijdens de Eventsummit in Rotterdam weliswaar. Dat het goed bezocht was in de straat begrijpen we goed; er was veel te beleven. Van inspirerende ontmoetingen met Friese bedrijven, tot het proeven van Terschellinger hapjes. Van grabbelen voor mooie prijzen tot netwerken tijdens onze borrel.

Krachten bundelen
De Frieslandstraat is een initiatief van Meet in Friesland, het platform gericht op zakelijke groepen en mogelijkheden van Merk Fryslan. Maar liefst 12 bedrijven bundelden de krachten op 31 januari tijdens de beurs en lieten 6500 bezoekers ervaren wat er te beleven is voor de zakelijke bezoeker in Friesland. In grote Friese jurken werden kraskaarten uitgedeeld aan beursbezoekers. Drie pompeblêdjes gekrast? Dat betekent een prijs! Om de dag goed af te sluiten organiseerde Meet in Friesland een netwerkborrel. Onder het genot van een hapje, een drankje en live muziek door Friese band Boots, kregen de beursbezoekers ruim de kans om te netwerken en zich te laten inspireren door al het moois wat Friesland te bieden heeft.

Friesland zelf bezoeken
Niet naar de EventSummit geweest of de straat gemist?  Op onze landingspagina kun je alle informatie over de deelnemers van de Frieslandstraat rustig teruglezen. Zelf Friesland beleven?  Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang uitnodigingen voor site visits en beurzen waar je ons kunt vinden.