Ga naar inhoud

Site event voor eventprofessionals

Op 21 november organiseert Merk Fryslan een site visit voor event professionals uit heel Nederland. Het doel is om organisatoren van zakelijke events kennis te laten maken met de projecten rondom Leeuwarden – Friesland Culturele Hoofdstad van Europa.

Culturele Expeditie door Friesland
Tijdens een cultureel dagprogramma maak je kennis met projecten die mogelijkheden bieden voor incentives en bedrijfsuitjes.  Op deze dag nemen we je mee op een culturele expeditie door Leeuwarden en Friesland. Je maakt kennis met diverse projecten rondom Culturele Hoofdstad en diverse locatie.

Een tipje van de sluier
2018 is al begonnen in het Fries Museum! Daarom bezoeken we het Fries Museum en de Mata Hari Expositie. Kom meer te weten over groepsarrangementen voor het theaterspektel ‘De Stormruiter’.  Honderd Friese paarden, Ellen ten Damme en Jelle de Jong hebben de hoofdrol in deze productie.  In Harlingen meren indrukwekkende zeilschepen aan tijdens een literaire editie van The Tallships Races. Ideaal voor een netwerkevent of teamuitje. Of wat dacht je van een theatervoorstelling in de kassen of opera midden in de weilanden? De ultieme landschapsbeleving die je als team kunt meemaken ervaar je bij Ontwakend Landschap. Twaalf uur lang. Van zonsondergang tot -opgang. Deelnemers zien, horen, ruiken, proeven en voelen het landschap. Op een manier die ze niet eerder beleefden. Deze projecten en de mogelijkheden hierom staan centraal tijdens het site event.

Details
Het programma begint om 09.30 met een presentatie in de Blokhuispoort (voormalige gevangenis) in Leeuwarden. Lunch is inbegrepen. Het programma eindigt rond 18.00 met een drankje en hapje. Voor eventprofessionals is de dag kosteloos. Blijven slapen kan natuurlijk ook.  Tegen gereduceerd tarief zijn er verschillende mogelijkheden een hotel in Leeuwarden te boeken.