Ga naar inhoud

Ottenhome Heeg

Ottenhome Heeg Events organiseert in eigen beheer tal van watersport gerelateerde bedrijfsuitjes, teamuitjes, vrijgezellenfeestjes en schoolkampen. Van sportieve en actieve tot rustige en ontspannende activiteiten. Wij maken graag een event op maat, zodat alles aansluit bij jouw wensen!

Ottenhome Heeg is al 27 jaar één van de grootste en betrouwbaarste jachtverhuur-, watersport- en evenementenbedrijven van Nederland. Voor onze verhuurboten heb je geen vaarbewijs nodig! Naast de verhuur, verkoop en onderhoud van zeilboten, motorboten en sloepen organiseren we ook bedrijfsuitjes, schoolkampen, vrijgezellenfeestjes en andere groepsuitjes voor groepen tot wel 1200 personen. Onze vloot telt zo'n 250 zeil- en motorboten. Kies uit een ruim assortiment o.a. Polyvalken, Fox 22 en RiverCruise motorboten en sloepen!

Ottenhome Heeg Events organiseert al jaren diverse watersport- en outdooruitjes voor bedrijven, scholen, families en organisaties. Een dagje het water op met een zeilboot of sloep in combinatie met blokarten en stand up paddle. Geniet van de mooie Friese natuur of meer eens aan bij een van de vele kleine dorpjes of steden. Aan het einde van de dag staat er een volledig verzorgde barbecue klaar in ons zeilcafé.