Ga naar inhoud

Drukke start van het zakelijke jaar

Januari en februari lieten een mooie start zien van het zakelijk jaar in Friesland!  Zo haalde de JCI Friesland de jaarlijkse cva naar Friesland. Kamers uit heel Nederland kwamen op 19 januari naar Leeuwarden voor de jaarlijkse vergadering. Met het thema ‘Krachtig Fryslan’ werd een mooi programma ontwikkeld waar de kracht van lokale initiatieven getoond werd.

CAP Congres
Op 6 tot 8 februari faciliteerden het WTC Westcord i.s.m. Stadschouwburg de Harmonie het CAP congres. Ministeries uit de EU kwamen samen om de toekomst van de landbouw te bespreken.

Duurzaam Gebouwd
Tenslotte vindt op 14 februari de jubileum editie plaats van het congres Duurzaam Gebouwd. Honderden Met het thema ‘it giet om’ inspireert het congres honderden bouw en vastgoedprofessionals. Circulariteit is het eerste onderwerp waarop het congres zich richt. Het sluiten van kringlopen en het gebruiken van afval voor nieuwe producten vormt een belangrijke pijler om Fryslân te verduurzamen. Meet in Friesland heeft oa meegedacht rondom locaties voor dit event en zijn op de dag aanwezig met een stand.