Ga naar inhoud

Burggolf Sint Nyk

Legemeer

Bij BurgGolf Golfclub Sint Nyk bieden we inspirerende vergaderlocatie op onze golfbaan. Of het nu gaat om vergaderingen, presentaties, trainingen, netwerkdagen, zakenlunches of een balletje slaan, het kan allemaal.

Ontdek onze prachtige Vergaderlocatie op BurgGolf Golfclub Sint Nyk!

Op zoek naar een inspirerende plek voor vergaderingen, presentaties, trainingen, netwerkdagen of zakenlunches? Zoek niet verder! Bij BurgGolf Golfclub Sint Nyk bieden wij de ideale setting voor uw zakelijke bijeenkomsten.

Onze ruime zaal is uitgerust met alle benodigde vergaderapparatuur en beschikt over uitstekende Wi-Fi om aan al uw zakelijke behoeften te voldoen. Maar wat ons echt uniek maakt, is dat u bij ons niet alleen productief kunt zijn, maar ook kunt ontspannen door een balletje te slaan op onze prachtige golfbaan.

Tijdens uw vergadering kunt u zich verheugen op een adembenemend uitzicht op de golfbaan, wat een vleugje inspiratie aan uw bijeenkomst toevoegt. En als uw team behoefte heeft aan wat teambuilding of ontspanning, bieden we ook de mogelijkheid van een golfclinic. Onze professionele instructeurs zullen u de fijne kneepjes van het golfspel bijbrengen, waardoor uw team zowel in de vergaderzaal als op de golfbaan sterker wordt.

Of u nu uw vergadering voor, tijdens of na uw bijeenkomst wilt combineren met een golfsessie, bij BurgGolf Golfclub Sint Nyk zorgen we ervoor dat uw zakelijke evenement een succes wordt, en dat u met verfrissende ideeën en hernieuwde energie vertrekt.

Daarnaast biedt BurgGolf uitgebreide horecamogelijkheden voor uw vergadering, training of evenement. Onze keukenbrigade verzorgt de catering op maat, variërend van koffie en thee met zoete lekkernijen tot gezonde uitgebreide lunchbuffetten en borrelhapjes. Ook voor een afsluiting met een diner of barbecue kunt u bij ons terecht. Wij denken graag met u mee om uw bijeenkomst tot in de puntjes te verzorgen, zodat u zich volledig kunt focussen op uw gasten en het doel van uw bijeenkomst.

Kom en ervaar de perfecte mix van werk en plezier op onze golfbaan. Neem vandaag nog contact met ons op om uw zakelijke evenement te plannen!

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Burggolf Sint Nyk

Legemeersterweg 16
8527 DS Legemeer
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten