Ga naar inhoud

Brouwerij Tsjerkebier

Easterwierrum

Bezoek onze mooie en gezellige brouwerij voor een rondleiding met uitleg van het brouwproces. Aansluitend een proeverij van onze bieren met Friese lekkernijen uit de streek.

Bezoek onze mooie en gezellige brouwerij voor een rondleiding met uitleg van het brouwproces. Aansluitend een proeverij van onze bieren met Friese lekkernijen uit de streek.

Excursie? Vergadering? Bedrijfsuitje? Familiedag? Vriendengroep?

Maak er een onvergetelijke dag van door het te combineren met een rondleiding, en bierproeverij en eventueel een lunch of diner in onze sfeervolle brouwerij met proeflokaal in Easterwierrum. Of combineer je dag met een Escape room!

Wij doen er alles aan om je een gedenkwaardige middag of avond te bezorgen.

  • Mooie industriële locatie in een oude timmerfabriek
  • Prachtig uitzicht op de Greidhoeke
  • Rondleiding door de brouwerij met uitleg van het brouwproces
  • Proeverij van ambachtelijk gebrouwen originele Friese bieren
  • Bijpassende hapjes uit de streek
  • Ook kleinere groepen zijn welkom, in overleg
  • Gemakkelijk bereikbaar in het hart van Friesland
  • Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein

Diverse arrangementen mogelijk, informeer er vrijblijvend naar! 

De Tsjerkebier Missie is het behouden van onze kerkelijke monumenten en ze in hun authentieke waarde te gebruiken voor activiteiten en projecten op het gebied van plaatselijke saamhorigheid en welzijn. In onze oude Friese kerken willen wij, samen met de lokale bevolking, gemeentes en provincie, de oorspronkelijke geest van de gemeenschapszin weer in de fles krijgen. Dat doen we door in een voormalige timmerfabriek, met zicht op de 13e-eeuwse Âld Toer van Tsjerkebuorren, een eeuwenoud brouwsel van gemoute gerst, hop en gist te maken en een deel van de opbrengst van deze bijzondere, ambachtelijke en smaakvolle speciaalbieren in te zetten voor projecten die we ontwikkelen om deze missie te realiseren. Daarnaast maken we waar mogelijk gebruik van grondstoffen uit de regio om zo transport te beperken. 

Groepsgrootte event:
max. 60 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Brouwerij Tsjerkebier

Doarpsstrjitte 2
9021 CL Easterwierrum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten