Ga naar inhoud

Lokaal 55

Sneek

Welkom bij LOKAAL 55 te Sneek, een prachtige, industriële plek aan het water, waar we je gastvrij ontvangen voor iedere gelegenheid!

Lokaal 55 te Sneek is een prachtige, industriële plek, waar we je gastvrij ontvangen voor iedere gelegenheid, zakelijk of privé. In Lokaal 55 kun je vergaderen, lunchen, borrelen, dineren in het Grand Café, genieten van tapas of een barbecue in de tuin aan de Houkesloot, cupcakes maken of taarten decoreren, een kookworkshop of kookles op maat volgen of wijnen proeven in het Wijnlokaal.

Samenwerken, presenteren, teambuilding en vergaderen in Sneek? Lokaal 55 beschikt over verschillende inspirerende ruimten om uw vergadering in Sneek te organiseren. Beamer, scherm, audioscherm, internet, flipover, geluidsinstallatie, alles is aanwezig om een presentatie te houden.

Vergaderarrangementen voor bedrijven kunnen uitstekend worden gecombineerd met een kookworkshop.  Een muzikale, sportieve of creatieve onderbreking is ook mogelijk van jouw vergadering in Sneek. De vergadering kan worden afgesloten met een wijnproeverij in ons wijnlokaal.

Koken in Lokaal 55 is een perfecte activiteit als onderdeel van teambuilding. We zijn geen experts om een groep individuen te kneden tot een hecht team, maar samen koken is goed voor de sfeer en de onderlinge verhoudingen. De koks van Lokaal 55 brengen uw team tot topprestaties tijdens het koken als teambuildingactiviteit. Het gezamenlijk doel om een heerlijk diner te bereiden, zal er voor zorgen dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt. Wie gaat wat doen en zijn er heldere werkafspraken? Deze teambuilding zal eindigen in een heerlijke diner, door het team zelf bereid.

Extra speciaal is een bijeenkomst op het water. Wij varen jullie naar het Sneekermeer waar jullie ontvangen worden op ons Drijvend Lokaal. Erg verrassend voor jouw medewerkers, klanten of relaties. Je kunt hier in alle rust en uiteraard volledig verzorgd vergaderen.

Samen met jouw collega’s eens een personeelsuitje organiseren? Kom naar Lokaal 55 en kook met jouw collega’s de sterren van de hemel tijdens een culinair personeelsuitje. De kok ontvangt je met een glaasje prosecco en heerlijke hapjes. Vervolgens volgt de uitleg van de kookworkshop en de ingrediënten waarmee je gaat koken. En dan ga je in kleine groepjes lekker koken. Je serveert de gangen aan elkaar, desgewenst met een toelichting. Onder het genot van een drankje zie je hoe deze groep de laatste hand legt aan het gerecht en het dan serveert. Na de eerste gang van het personeelsuitje, worden de volgende gangen op dezelfde wijze geserveerd.

Groepsgrootte event:
max. 250 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Lokaal 55

Oude Oppenhuizerweg 55
8606 JB Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten