Ga naar inhoud

Groepsverblijf De Nulck

Vlieland

Groepsverblijf De Nulck op Kampeerterrein Stortemelk is een eigentijds ingerichte accommodatie voor max 37 personen, ideaal voor zakelijke uitjes, beschikbaar van oktober tot april. Met 12 slaapkamers, een keuken en meer, biedt het een complete ervaring.

Een eigentijdse en fraai ingerichte groepsaccommodatie voor 37 personen op kampeerterrein Stortemelk, beschikbaar van 1 oktober tot 1 april. Een uitgelezen locatie voor een sportieve reünie of zakelijk uitje, een creatieve workshop of een natuurweekend in herfst en winter met de familie. Maar ook ideaal voor bands om in alle rust aan nieuw materiaal te werken: zo maakten Goldband en The KIK al gebruik van deze mogelijkheid. Gelegen in een natuurlijk duinterrein tussen het Noordzeestrand en het Vlielandse bos heeft groepsverblijf De Nulck alles voor een geslaagde ‘workation’. Het eindeloos uitgestrekte natuurlandschap op het kleine Waddeneiland nodigt uit tot een wandeling of fietstocht tussendoor om het hoofd leeg te laten waaien of juist om inspiratie op te doen.

De Nulck heeft 12 slaapkamers:

* Twee 2-persoonskamers met twee 1-persoonsbedden

* Zeven 3-persoonskamers met een 2-persoonsbed en een 1-persoonsbed

* Drie 4-persoonskamers met twee stapelbedden

Capaciteit:

1 – 37 personen voor overnachting in de groepsaccommodatie.

Door het bijhuren van de Grote Zaal is er ruimte voor dagactiviteiten tot maximaal 250 personen.

Extra faciliteiten

Er kunnen buitenkachels geplaatst worden achter groepsverblijf De Nulck.

De Grote Zaal in recreatiegebouw De Bolder op kampeerterrein Stortemelk is bij te huren en eveneens de daar aanwezige, uitgebreide backline (voor muzikanten), geluidsversterking en lichtinstallatie.

Stortemelk beschikt over een Tipitent met een vuurschaal, die zowel voor verwarming als voor een kookworkshop gebruikt kan worden.

Aantal slaapkamers:
12 slaapkamers
Aantal personen:
max. 37 personen
Groepsgrootte overnachten:
max. 37 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Groepsverblijf De Nulck

Kampweg 1
8899 BX Vlieland
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten