Ga naar inhoud

Schaapskooi Bakkeveen

Bakkeveen

Omringd door de Drentse heideschapen van schaapsherder Ko Maring kun je bij ons terecht om te ‘werken’ op een prachtige plek in de Friese natuur. Want het is waar: vergaderen of brainstormen in een natuurlijke omgeving werkt!

Zoek je een inspirerende locatie voor een heidesessie, brainstorm of vergadering? Kies voor Schaapskooi Oan ’e Wyk in Bakkeveen. De Drentse heideschapen helpen It Fryske Gea bij de begrazing van de heide in natuurgebied het Mandefjild. De grazende dieren, paarse heide en sfeervolle vergaderlocatie zijn de ideale basis voor een bijeenkomst.

Omringd door de Drentse heideschapen van schaapsherder Ko Maring kun je bij ons terecht om te ‘werken’ op een prachtige plek in de Friese natuur. Want het is waar: vergaderen of brainstormen in een natuurlijke omgeving werkt! Het inspireert en helpt je buiten de gebaande kaders te denken. Daarnaast is het ook nog eens erg leuk! 

De vergaderzaal is toegankelijk voor iedereen en is voorzien van een invalidentiolet. Er zijn 10 parkeerplaatsen aanwezig. Het is mogelijk om gebruik te maken van wifi, beamer, laptop en geluidsinstallatie.

Ben je op zoek naar een activiteit voor een familiefeest of personeelsuitje? Dan hebben wij de oplossing, boek een groepsexcursie! Je gaat op pad door de veelzijdige Friese natuur met een deskundige excursieleider van It Fryske Gea. Hoe? Op de fiets, te voet, met de boot of in een kano. Aan jou de keus! Lees hier de mogelijkheden. 

Groepsgrootte event:
max. 16 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Schaapskooi Bakkeveen

Jarig van der Wielenwei 2
9243 SH Bakkeveen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten