Ga naar inhoud

Natuurlijk Kollumeroord Groepsaccommodatie

Kollumerpomp

Gelegen in Nationaal Park Lauwersmeer, in het noorden van Friesland, vind je deze bijzondere groepsaccommodatie. Geniet van de prachtige natuur, beleef een actief avontuur of een heerlijk relaxed verblijf.

Gelegen in Nationaal Park Lauwersmeer, in het noorden van Friesland, vind je deze bijzondere groepsaccommodatie voor groepen tot 350 personen. Geniet van de prachtige natuur, beleef een actief avontuur of een heerlijk relaxed bedrijf.

Vergaderen wordt beschouwd als een van de meest saaie taken binnen organisaties en bedrijven. Maar vergaderen op een externe locatie inspireert, enthousiasmeert, verhoogt het urgentiebesef, zorgt voor een meer actieve deelname en een productieve tijdsbesteding.  Je kunt bij ons ongestoord vergaderen op een prachtlocatie midden in de natuur. Laat het weidse uitzicht je blik verruimen en laat de sfeervolle setting zorgen voor een creatieve kijk op de te behandelen onderwerpen. 

Natuurlijk Kollumeroord beschikt over vier vergaderruimtes, verschillend in grootte, met een huiselijke uitstraling. Wij bieden vergader-arrangementen aan vanaf 10 personen; voor een dagdeel, gehele dag of meerdere dagen. Ook verzorgen wij graag de catering zodat iedereen volledig gefocust kan blijven op datgene wat ertoe doet. Nog even samen ontladen met een borrel aan het einde van de dag: de ontspannen sfeer is bevorderend voor de onderlinge verbinding en zo kan er positief worden teruggekeken op de vergadering. 

Onze groepsaccommodatie beschikt over meerdere accommodaties waar in overnacht kan worden. Verschillend van 16 tot 32 personen. De vakantiewoningen bezitten een leefruimte met lange tafel, verschillende gezellige hoekjes, douches en toilet. Een volledig ingerichte keuken, slaapkamers, douches en toilet bevinden zich op de verdieping. Kussens en dekbedden zijn standaard aanwezig, gasten kunnen zelf beddengoed meenemen of een linnenpakket bij ons huren. De keuken is voorzien van een 5-pits gasfornuis, oven en koelkast. De vakantiewoning beschikt over een eigen terras. Op het terrein vind je verder een speelveld, trampoline, speeltoestellen, een kampvuurplaats en een zwemwater met eigen strand.

Met een buitensportactiviteit, samenwerkingsopdracht, wandeling of vaartocht kan je weer nieuwe energie opdoen en tot frisse inzichten komen. Een dag vol leuke managementgames en samenwerkingsopdrachten om het samenhorigheidsgevoel te versterken en de samenwerking te verbeteren. Buiten de vertrouwde werkomgeving komen gedragingen en de groepsdynamiek ineens in een heel ander daglicht te staan. Wat kan je hiervan leren en wat pas je toe in je werkzaamheden?

De lancering van een nieuw product, een succesvol jaar afronden of een afscheid van een gewaardeerde collega? Op onze locatie hebben we ruimte voor 350 gasten en bieden we diverse mogelijkheden aan. Zo kunnen wij een gezellige borrel of uitgebreid buffet voor jullie organiseren. Ook is er de mogelijkheid om zelf onderdelen zoals presentaties of activiteiten toe te voegen aan het bedrijfsfeest of zakelijk diner. 

Accommodatietype:
All Suite
Aantal personen:
max. 350 personen
Groepsgrootte overnachten:
max. 125 personen
Groepsgrootte event:
max. 350 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Natuurlijk Kollumeroord Groepsaccommodatie

Slikweg 2
9293 MJ Kollumerpomp
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten