Ga naar inhoud

Van der Valk Hotel Hardegarijp

Hurdegaryp

Van der Valk Hotel Hardegarijp-Leeuwarden is een sfeervolle klassieker in Friesland onder de vestigingen.

Hotel Hardegarijp Leeuwarden is mede door de centrale ligging in het noorden van Nederland een ideale locatie voor een vergadering, personeelsfeest of iedere andere bijeenkomst. Onze zalen zijn zowel los als in combinatie met een vergaderarrangement te huren. De zalen kunnen naar uw wens ingericht worden. Zakelijke gasten kunnen gebruiken maken van gratis internet & parkeergelegenheid! Kortom, Hotel Hardegarijp-Leeuwarden is de ideale partij voor het organiseren van uw bijeenkomst.

Van der Valk Hotel Hardegarijp-Leeuwarden ligt slechts 5 kilometer van Leeuwarden vandaan. Het hotel heeft een gezellig restaurant en 's zomers kun je eveneens terecht op het terras. Ook is het mogelijk om bij van der Valk Hardegarijp- Leeuwarden te vergaderen. Dit kan een op maat gesneden vergaderarrangement zijn of je kunt gebruik maken van onze vaste vergaderarrangementen die wij voor jou beschikbaar stellen. Wij beschikken over 3 vergaderzalen. 

Sinds oktober 2015 mogen wij het Green Key Keurmerk “goud” dragen. Dit is hét keurmerk voor milieuvriendelijke bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche en is in toenemende mate een symbool waaraan kwaliteitsbedrijven te herkennen zijn. In een restaurant met een Green Key wordt bewust omgegaan met het milieu. Het keurmerk garandeert gasten een comfortabel verblijf met zorg voor de omgeving. Hiermee laten wij graag zien dat we bewust bezig zijn om afval, water en energieverbruik te verminderen om hiermee het milieu minder te belasten.

Groepsgrootte overnachten:
max. 64 personen
Groepsgrootte event:
max. 225 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Van der Valk Hotel Hardegarijp

Rijksstraatweg 36
9254 DJ Hurdegaryp
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten