Ga naar inhoud

't Havenmantsje

Harlingen

Tussen Waddenzee en Waddenstad Harlingen ligt restaurant ’t Havenmantsje. Waar vroeger de kotters hun vis bij de visafslag afleverden en waar nu de boot uit Terschelling aanmeert ligt het voormalige gerechtsgebouw met de naam ‘t Havenmantsje.

"De dynamiek van het koken en het eeuwig voortdurende leerproces, zijn zaken die mij nooit kunnen gaan vervelen. Door steeds te innoveren in combinaties en smaken probeer ik met de middelen die ik voorhanden heb steeds verrassende gerechten te creëren. Door stil te staan bij alledaagse dingen, ze te vervormen of zelfs verfraaien, probeer ik mensen te boeien en te laten zien hoe nimmer aflatend dynamisch het culinaire proces is. Kijkend naar dat moment van stilte aan tafel na de eerste hap; die grote ogen en dat stille genieten. Dat is voor mij wat ik wil bereiken elke dag weer." - Marco Poldervaart S.V.H. Meesterkok

Met een klein geschelschap is het mogenlijk om bij 't Havenmantsje voorafgaand aan een lunch of diner in een aparte ruimte te zitten om te vergaderen. De prijs van het vergaderarrangement is afhankelijk van uw wensen; alleen koffie/thee en water of een meer aangekleed arrangement. U kunt uw ochtend/middag ook eindigen met een Waddenlunch 2 of 3 gerechten € 39,50 of € 47,50. Wilt u voorafgaand aan uw diner nog even vergaderen dan is dat ook mogelijk. We kunnen een tafel klaarzetten in de aparte dinerruimte en aansluitend kunt u plaatsnemen in het restaurant voor een diner vanaf 3 tot 6 gangen (€ 49,50 tot € 79,50). 

Groepsgrootte event:
max. 6 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je 't Havenmantsje

Havenplein 1
8861 XA Harlingen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten