Ga naar inhoud

Het Garnalenfabrykje

Moddergat

Aan het eind van de Mosselbankweg, dicht tegen de Waddendijk aan, vind je het Garnalenfabriekje. Het is een pleisterplek voor bijeenkomsten, evenementen, lezingen die aanverwant zijn aan de omgeving en of de mensen uit de omgeving.

Aan de zeedijk bij Paesens-Moddergat in Noord-Friesland staat het laatst overgebleven garnalenfabriekje van Nederland. Waar vroeger de garnalen werden gepeld kun je nu je eigen unieke evenement organiseren. Het garnalenfabriekje bij Moddergat is namelijk omgebouwd tot een ruimte geschikt voor lezings, vergaderingen, workshops, trainingen en ‘kleine’ congressen. Het geheel ligt direct tegen de dijk aan en dus aan de Waddenzee. Je kunt vanaf hier wadlooptochten organiseren en zo bijvoorbeeld combinaties maken met een vergadering, lunch, teambuildingsuitje of andere bijeenkomst.

Handig om te weten: er zijn zitplaatsen voor 35 personen er is een beamer, met scherm en geluid aanwezig. Er is een volledige keuken met apparatuur, servies en bestek met een professioneel koffiezetapparaat. Wij kunnen jou, indien gewenst, helpen met het organiseren van arrangementen met wadlopen, koken, (zang- of schilder)workshops, fotografie, verhalenverteller etc. Ook betreft eten helpen we graag middels catering of met eenvoudige of complete verzorging van buffet tot barbecue.

Groepsgrootte event:
max. 50 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Het Garnalenfabrykje

Het Garnalenfabrykje
It Grenaatfabryk 2
9142 VH Moddergat
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten