Ga naar inhoud

Opperbest Vergaderen

Heeg

Op een prachtige locatie aan het water met fantastisch uitzicht bieden wij een  kleinschalige vergaderlocatie aan. De warme huiselijke setting met excellente service midden in de natuur maken dit tot een unieke plek.

Op een prachtige locatie aan het water met fantastisch uitzicht bieden wij een  kleinschalige vergaderlocatie aan. De warme huiselijke setting met excellente service midden in de natuur maken dit tot een unieke plek voor een zakelijke bijeenkomst van groepen van 10-12 personen.

Onze locatie is volledig duurzaam gebouwd en ingericht, midden in de natuur maar toch ook heel dichtbij de bewoonde wereld. Vlakbij het gezellige Sneek en op slechts 8 minuten van de A7 bent u in iets meer dan een uur rijden weer in de Randstad. Het uitzicht is adembenemend met de 11-steden route voor de deur. Op deze plek kun je heerlijk ontspannen en je laten inspireren, om het beste in jezelf naar boven te laten komen. Duurzaamheid vinden we belangrijk, zo hebben we een laadpaal die bezoekers kunnen gebruiken voor een elektrische auto. Ook serveren wij voornamelijk biologische gerechten.

Heeg is hét watersport centrum van Friesland en onze ligging aan het water maakt dat we in overleg met u diverse mogelijkheden kunnen bespreken om er een top-bijeenkomst van te maken waar met heel veel plezier op zal worden teruggekeken. Bij ons kun je onder andere suppen, zeilen of varen, maar ook andere activiteiten die niets met water te maken hebben zijn mogelijk. Neem contact met ons op en samen maken we jou zakelijke bijeenkomst helemaal naar wens!

Groepsgrootte event:
max. 12 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Opperbest Vergaderen

De Opper 47
8621 DZ Heeg
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten