Ga naar inhoud

Nobel

Ballum

Middenin de kern van het authentieke dorpje Ballum, gelegen op het waddeneiland Ameland, met haar eeuwenoude huisjes en de ambachtelijke straten die doen denken aan de tijden van weleer, is de gastvrijheid van Nobel meer dan 100 jaar een begrip.

Al sinds vier generaties staan de Nobels dag en nacht klaar voor gasten, gastvrijheid stroomt hen door het bloed. De geschiedenis is nog steeds goed voelbaar, maar Nobel is met zijn tijd meegegaan. Geschiedenis en moderne luxe gaan hier hand in hand.

De unieke ligging op het adembenemend mooie Ameland, een van de eilanden aan de door Unesco als beschermgebied aangemerkte Waddenzee, maakt een bezoek aan Hotel Nobel op Ameland altijd iets bijzonders. De boot die u neemt vanuit Holwerd naar Ameland werkt onthaastend. Maar ook wanneer u als gast kiest voor vervoer door de lucht, door gebruik te maken van het naast ons hotel gelegen vliegveld, zult u merken dat u eenmaal op Ameland direct in andere sferen verkeert.

Nobel staat voor ‘genieten'. Want genieten, dát kunt u bij ons op meervoudige wijze! Naast ons gezellige Café, waar de sfeer van vroeger nog voelbaar is, is Nobel een Hotel met moderne design kamers. Nobel Restaurant is een culinaire belevenis. Natuurlijk bent u pas echt op Ameland geweest, als u hét Nobeltje heeft geproefd. In onze Slijterij kunt u, naast het Nobeltje, een keur aan mooie wijnen en whisky's proeven en kopen. Om thuis nog even het gevoel van puur genieten vast te houden!

Ooit al eens in een kerkje geslapen? Op Ameland kan het! In het kerkje van Ballum, schuin tegenover ons hotel, hebben wij een unieke locatie met daarin twee prachtige kerksuites. Nadat het niet langer dienst deed als kerk, hebben wij het sfeervol verbouwd tot twee luxe, moderne design kerksuites voor zes personen.

Groepsgrootte event:
max. 20 personen
Afstand tot jouw locatie:
Toon resultaten