Ga naar inhoud

De Thuiskamer

Grou

Ben je op zoek naar een locatie in Friesland voor een ontspannen en productieve vergadering, training of evenement? In De Thuiskamer vind je alles wat jij nodig hebt voor een kleinschalige zakelijke bijeenkomst.

Gewoon vergaderen en na afloop een hapje eten kan overal. Maar wanneer je echt iets bijzonders zoekt, ben je hier aan het juiste adres. Het hutje op de hei idee, maar dan aan het water. Gelegen op het mooiste plekje midden in het centrum van Grou, vind je de Thuiskamer in een prachtig rijksmonument uit 1654.

De accommodatie, de service en de faciliteiten van De Thuiskamer lenen zich uitstekend voor de meest uiteenlopende zakelijke aangelegenheden voor kleine gezelschappen van maximaal 10 personen.

Exclusief betekent in dit geval niet superluxe en onbetaalbaar. Hier betekent het een exclusieve vergaderlocatie om ongestoord en in alle rust te vergaderen. Als enige gasten en enkel toegankelijk op afspraak.

Uniek in De Thuiskamer, omdat je kunt vergaderen in een rijksmonument midden in het centrum met de huiselijke gezelligheid. Een ontspannen en inspirerende ruimte voor al jouw bijeenkomsten!

De Thuiskamer is daarom de ideale plek voor besloten bijeenkomsten. Een perfecte basis voor jouw trainingen, creatieve sessies, teammeetings, brainstormen, bedrijfsuitjes, workshops, directievergaderingen en andere overleggen.

Groepsgrootte overnachten:
max. 4 personen
Groepsgrootte event:
max. 10 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je De Thuiskamer

De Thuiskamer
Hoofdstraat 31
9001 AP Grou
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten