Ga naar inhoud

Groote Wielen

Leeuwarden

Kom zakelijk genieten met je collega's in een andere setting. Dichtbij de stad maar toch in de natuur. Je vindt Groote Wielen tussen de jachthaven en het meer met uitzicht op natuurgebied de Grutte Wielen.

Onze nieuwe horeca locatie Groote Wielen is een eerbetoon aan het pand dat tussen 1904 en 1965 dienst deed als het Paviljoen en Zwembad de Groote Wielen. De oude zwembadelementen zie je nu terug in het interieur als herinnering aan de vele baantjes die hier vroeger zijn getrokken.

Het restaurant ligt tussen de jachthaven en het meer in. Door de vele glaspartijen en het terras dat bijna geheel om het pand heen loopt heb je altijd vrij uitzicht over natuurgebied de Grutte Wielen. Voor het ultieme vakantiegevoel hoef je niet ver. Want, bezoek je Groote Wielen, dan zit het adembenemende uitzicht altijd bij de prijs inbegrepen.

Op het menu vind je bijzondere smaken en bekende klassiekers. Door de vele af te sluiten ruimtes dient de locatie zich perfect voor feesten, gelegenheden, een zakelijk bezoek of als trouwlocatie. 

Groepsgrootte event:
max. 200 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Groote Wielen

Bûtlan 1
8926 XH Leeuwarden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten