Ga naar inhoud

Het Posthuis Theater

Heerenveen

Het Posthuis Theater is een gastvrij en sfeervol theater. Het profileert zich als een tweede huiskamer voor zowel de bezoekers als de artiesten. Posthuis Theater, een thuis voor al uw evenementen!

Een evenement staat of valt met de ambiance van de locatie. Naast de podiumkunsten biedt het Posthuis Theater ook de verhuur van de prachtige locatie aan. De verschillende zalen bieden voor ieder wat wils. In het Posthuis Theater kunt u gebruik maken van maar liefst vijf sfeervolle zalen. Deze zalen zijn zowel apart als in combinatie met elkaar te gebruiken voor bijeenkomsten van vier tot vierhonderd personen. De locatie is uitermate geschikt voor zaken als een congres, receptie of een vergadering, zowel zakelijk als particulier.

Het Posthuis Theater beschikt over vijf authentieke, inspirerende vergaderzalen. De Jachtweide, Sociëteitszaal, de Logekamer, de Zolderkamer en het Kwartet. De zalen kunnen worden ingedeeld naar uw wens. Bij het huren van één van deze zalen, kunt u gratis gebruik maken van een scherm, beamer en flipover. 

Op de begane grond van het Posthuis Theater bevindt zich de Jachtweide. Een authentieke, sfeervolle, zaal. In de Jachtweide is ruimte voor 80 personen als het gaat om een theatervoorstelling. De jachtweide is zeer geschikt voor recepties, vergaderingen, lezingen en/of presentaties. De Jachtweide is voorzien van een vlakke (parket) vloer en kan in verschillende opstellingen klaargezet worden. 

Op de bovenverdieping van het Posthuis Theater vindt u de Sociëteitszaal. Deze zaal is uitermate geschikt voor zakelijke aangelegenheden zoals trainingen of vergaderingen. In deze ruimte is er plek voor 50 personen (als het gaat om een theatervoorstelling). In vergaderopstelling is er in deze ruimte plaats voor ± 30 personen. De zaal kan in verschillende opstellingen klaargezet worden en is voorzein van een vlakke (met vloerbedekking bekleden) vloer. Er is geen lift aanwezig.

Op de eerste verdieping bevindt zich ook de Logekamer. Deze kamer/zaal is zeer geschikt voor het houden van vergaderingen en/of workshops in kleinere groepen. De zaal is ingericht in vergaderopstelling en heeft ruimte voor maximaal 15 personen. Er is geen lift aanwezig.

Sinds begin 2019 beschikt het theater over een nieuwe vergaderruimte, de Zolderkamer. Deze is gelegen op de tweede verdieping en is te huren voor vergaderingen, presentaties en bijeenkomsten tot 12 personen. Er is geen lift aanwezig.

Op de eerste verdieping bevindt zich ook Het Kwartet. Een kleine, sfeervolle overlegkamer voor maximaal 4 personen. Deze kamer is zeer geschikt voor kleine overleggen, coaching-, en mediationgesprekken en één op één gesprekken. 

Groepsgrootte event:
max. 384 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Het Posthuis Theater

Fok 78
8441BR Heerenveen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten