Ga naar inhoud

Fries en Fruitig

Nijhuizum

Onze sfeervolle accommodatie is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en vergaderingen. De groepsaccommodatie is vrijstaand en direct gelegen aan de Friese Meren.

Onze sfeervolle accommodatie is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en vergaderingen. De groepsaccommodatie is vrijstaand en direct gelegen aan de Friese Meren.

Op zoek naar een bijzonder bedrijfsuitje in Friesland? Fries en Fruitig organiseert unieke bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, teamuitjes en afdelingsuitjes op maat, waarbij o.a. verschillende watersport- en outdoor activiteiten kunnen worden ingezet. Gaan jullie voor een actief bedrijfsuitje of juist een uitje dat meer ontspannend is? Bij Fries en Fruitig kan het allemaal! Door activiteiten te combineren wordt het bedrijfsuitje uniek.

We beschikken over een aantal gave programma’s die naar eigen wens ingedeeld worden. Ga met het hele team sloepvaren of kanovaren op de Friese Meren. Daag je collega’s uit tijdens een partijtje SUP Polo op het water, maak met z’n allen een fietstour. Óf strijd om de winst tijdens de populaire groepsactiviteit Expeditie Fries en Fruitig, gebaseerd op het bekende televisieprogramma Expeditie Robinson. Ben je op zoek naar een locatie om te vergaderen inclusief overnachting? Bij Fries en Fruitig vind je ook een volledig ingerichte vergaderruimte.

Alle bedrijfsuitjes zijn natuurlijk te combineren met een van onze vele cateringmogelijkheden. Ook houden we rekening met dieetwensen en/of allergieën. Na de activiteiten staat het diner klaar. Het is ook mogelijk om zelf het eten en drinken te regelen.

De sfeervolle accommodaties zijn zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en zijn gelegen aan de Friese Meren in het hart van Friesland. Ontdek onze accommodaties hier.

Groepsgrootte event:
max. 102 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Fries en Fruitig

Fries & Fruitig Nijhuizum
Nummer 9
8775 XD Nijhuizum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten