Ga naar inhoud

It Foarûnder – Club Nautique

Offingawier

Geniet in het hart van het Friese waterland De wind die speelt met je haren, de zon op je gezicht, het ultieme gevoel van vrijheid. Nergens anders kom je zo tot rust als aan het water. Bij It Foarûnder begrijpen we dat als geen ander.

Geniet in het hart van het Friese waterland

De wind die speelt met je haren, de zon op je gezicht, het ultieme gevoel van vrijheid. Nergens anders kom je zo tot rust als aan het water. Bij It Foarûnder begrijpen we dat als geen ander. Midden op het starteiland van het Sneekermeer vind je onze CLUB NAUTIQ, een plek waar we ontspanning combineren met heerlijk comfort food. Onze clubmasters bereiden elk gerecht met de meest verse ingrediënten en samen met onze clubhosts zorgen we voor een onvergetelijk moment. Laat de waan van de dag maar aan wal en geniet! Bij ons is het altijd vakantie.

It Foarûnder is een unieke locatie aan het Sneekermeer voor jouw vergadering, meeting, presentatie en/of ander samenzijn. De korte overtocht met de pont en het uitzicht over het Sneekermeer geeft je gelijk een vrij gevoel.

Teambuilding en activiteiten

Hét Starteiland geeft vele mogelijkheden voor buiten activiteiten, denk hierbij aan vele spellen maar het is ook mogelijk om een zeiltocht te maken over het Sneekermeer. Sluit de dag af met een BBQ in de frisse lucht en geniet van de ondergaande zon.

Met een oppervlakte geschikt voor 5000 personen is er in en om It Foarûnder veel ruimte om zowel op het land als op het water, diverse teambuilding acitiviteiten te organiseren. Dit kan variëren van een sloepengame op het Sneekermeer tot Expeditie Robinson op het eiland zelf of een combinatie van verschillende activiteiten. 

Groepsgrootte event:
max. 5000 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je It Foarûnder – Club Nautique

Kolmarslan 1
8626 GH Offingawier
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten