Ga naar inhoud

Herberg Oer 't Hout

Grou

Groepsaccommodatie in het hart van het Friese merengebied, middenin het prachtige dorp Grou met gezellige terrassen winkels en eetgelegenheden.

Midden in het centrum van watersportdorp Grou, vind je Herberg Oer ’t Hout. Al sinds 1955 heeft herberg Oer ’t Hout kamers voor grote groepen, zoals schoolgroepen, vriendengroepen en zakelijke klanten. Gezinnen, wandelaars en fietsers komen hier ook graag om al het moois in de regio te ontdekken. Wij bieden verschillende arrangementen aan voor jong en oud om, geïnspireerd door al het goede dat onze provincie te bieden heeft.

Herberg oer ‘t Hout bevindt zich in het watersportdorp Grou waar voldoende watersport activiteiten te doen zijn. Het dorp ligt aan de rand van Nationaal Park De Alde Feanen. Een prachtig natuurgebied dat uitnodigt om te gaan fietsen, wandelen of te ontdekken per kano, boot of SUP. Het natuurgebied staat in directe verbinding met het Pikmeer. Herberg Oer ‘t Hout heeft een heerlijk terras aan het water wat direct toegang geeft tot het Pikmeer. hier kun je heerlijk van de zon genieten. In Herberg Oer ’t Hout kun je rekenen op eenvoudige maar comfortabel ingerichte kamers met eigen sanitair voor een betaalbare prijs. Veel van de kamers hebben uitzicht op het water of het dorpsplein. Een uitgebreid en lekker ontbijt is standaard inbegrepen bij de prijs. We bieden een mooie en gevarieerde keuken en koken zoveel mogelijk met verse, eerlijke en duurzame Friese streekproducten.

Vergaderen

Een vergadering plannen op een inspirerende locatie in Friesland voor groepen van ruim honderd man, of heeft u een locatie nodig voor een kleine besloten vergadering vanaf tien deelnemers? Herberg Oer ’t Hout beschikt over vier verschillende vergader- en congresruimtes. De Princenhofzaal biedt ruimte aan meer dan honderd personen en is daardoor uitermate geschikt voor presentaties voor grote groepen of vergaderingen met veel deelnemers. In deze zaal is een prachtig uitzicht over het water, dus wees voorbereid op enige afleiding.

Zeilarrangement

De omgeving van Grou biedt uitstekende mogelijkheden voor het beoefenen van de watersport. Uiteraard willen we onze gasten hiervan laten genieten. Bij ons kun je een aantrekkelijk zeilarrangement boeken. Je gaat het water op met een prachtige Polyvalk. Uiteraard zijn er voor alle deelnemers zwemvesten aanwezig. De prachtige zeilomgeving op de Friese Meren biedt iedere dag mogelijkheden. Tussen de middag kun je even bijkomen van de inspanningen in de ochtend. Een gezellig restaurant in de omgeving of een gezellige picknick onderweg? Aanlegplaatsen genoeg om lekker te genieten. Ben je de zeilkunst (nog) niet machtig, dan zorgen wij desgewenst voor een schipper voor begeleiding en instructie.

Beerenburg arrangement

Leeuwarden biedt voor elk wat wils. De stad heeft prachtige monumenten, fraai onderhouden parken en karakteristieke stadsgrachten. Deze grachten en 17de eeuwse panden maken de binnenstad tot een aantrekkelijk winkelgebied. Als je de ambachtelijke distilleerderij van Boomsma binnenstapt word je teruggevoerd naar het jaar 1930. Hier kun je de geur van kruiden opsnuiven waarmee het beroemde Friese drankje Beerenburg wordt bereid.

Teambuilding

Bij Herberg Oer ‘t Hout kunt u terecht voor kano en SUP- verhuur. Uiteraard heb je hierbij de keuze uit éénpersoons kajak, tweepersoons kano, éénpersoons SUP boards of een 10-persoons mega SUP.

Groepsgrootte overnachten:
max. 180 personen
Groepsgrootte event:
max. 100 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Herberg Oer 't Hout

Herberg Oer 't Hout
Raadhuisstraat 18
9001 AG Grou
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten