Ga naar inhoud

A Guide to Leeuwarden

Leeuwarden

A Guide to Leeuwarden geeft de leukste stadswandelingen van Leeuwarden!

De beste manier om Leeuwarden te ontdekken is met een van onze stadswandelingen mee te gaan. Wij verzorgen het hele jaar door openbare stadswandelingen. Onze gidsen kennen de verborgen plekken van de stad en vertellen graag over haar historie, maar weten ook de leukste winkels en mooiste graffiti te vinden. Natuurlijk weten ze ook waar je na de tour lekker kan eten of drinken.

Wij verzorgen elke week openbare Leeuwarden Free Tours. Elke dinsdag t'm zondag kun je met onze gidsen meelopen. Deze tours zijn de leukste introductie op deze stad. Elke dinsdag, woensdag,  donderdag en vrijdag beginnen we om 13:30. Op zaterdag zijn er om 12:00 uur en om 14:00 uur en zondag om 12:00 uur zijn er Nederlandstalige tours. Daarnaast doen wij elke laatste zondag van de maand een Street Art Tour. Op zaterdag is er om 12:00 uur een extra gids aanwezig voor een Engelstalige tour en zaterdag om 14:00 uur is er een extra gids voor een Duitse tour. Aan het einde van onze tours mag je zelf bepalen wat je de tour waard vindt middels een vrijwillige bijdrage.

Het is ook mogelijk om een stadswandeling exclusief te boeken voor eigen gezelschap. Dit kan op elk moment van de week, het hele jaar door. Dit is erg leuk met je familie, vrienden schoolklas of collega’s. Hiernaast bieden wij ook thematische tours aan. Bekijk voor dit aanbod onze website!

Do-it-Yourself wandelingen

Omdat de gidsen van A Guide to Leeuwarden tijdens de lockdown in 2020 geen persoonlijke rondleidingen mochten geven hebben ze ook een aantal Do-it-yourself wandelroutes uitgezet. Je vindt ze op de website van A Guide to Leeuwarden. Kijk op onze website voor meer informatie.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je A Guide to Leeuwarden

Heer ivostraatje 1
8911DP Leeuwarden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten