Ga naar inhoud

Outdoor Escape Room Game

Heerenveen

Een krachtig virus, een supergeheim onderzoeksprogramma en 120 minuten om de wereld te redden...

Operation Mindfall

Een krachtig virus, een supergeheim onderzoeksprogramma en 120 minuten om de wereld te redden. Deze hartslagverhogende straatgame is een perfecte mix van escape rooms, geocaching en augmented reality. Een onvergetelijk avontuur dat je door de stad leidt in een strijd tegen de klok!

Spider Tech heeft een sluimerend, maar krachtig virus in het wereldwijde watersysteem gelekt. Binnen 120 minuten zullen ze het virus activeren vanaf hun beveiligde servers en de controle over de wereld krijgen. Als hun plan slaagt, staat de toekomst van de mensheid op het spel…

De geheime inlichtingenorganisatie W.I.S.E heeft jouw hulp nodig. Jullie zijn de enigen die in staat zijn om de catastrofe tegen te houden. Maar wees voorzichtig en vertrouw niemand! Start je geheime missie, decodeer onzichtbare codes en vind de antivirus-formule. W.I.S.E en de rest van de wereld rekenen op jou.

Wat kun je verwachten?

Na een korte agenten-opleiding op ons hoofdkantoor, sturen we jouw team geheim agenten naar buiten om jullie missie te beginnen. Bewapend met een iPad en een spionnenkoffer vol gadgets speel je escape room spellen, maar dan terwijl je een frisse neus haalt. Inclusief introductie, ben je in totaal ongeveer 2,5 uur zoet.

Hoewel het spel te spelen is met teams van 1 t/m 6 personen per team, is de optimale beleving met ongeveer 4 personen per team. Grotere groepen kunnen worden opgesplitst in kleine groepen die tegen elkaar kunnen strijden. Te spelen vanaf 8 personen. 

Locatie: 

Grandcafé ’t Gerecht in Heerenveen
Gemeenteplein 33
8442MA Heerenveen

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Outdoor Escape Room Game

Gemeenteplein 33
8442MA Heerenveen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten