Ga naar inhoud

Hotel Gaasterland

Rijs

Hotel Gaasterland ligt aan de rand van het eeuwenoude Rijsterbos, vlakbij het IJsselmeer. Een prachtige locatie voor een ontspannen en comfortabele vakantie. Het hotel beschikt over 70 ruime kamers, voorzien van toilet, douche, televisie en telefoon.

Hotel Gaasterland  ligt aan de rand van het eeuwenoude Rijsterbos, vlakbij het IJsselmeer. Een prachtige locatie voor een ontspannen en comfortabele vakantie. Het hotel beschikt over 70 ruime kamers, voorzien van toilet, douche, televisie en telefoon. Voor mindervalide gasten zijn er aangepaste kamers op de begane grond. Er is een lift aanwezig naar de twee verdiepingen.

Ook voor uw familiedag, reünie, personeelsfeest of bruiloft kunt u in Hotel Gaasterland goed terecht. Wij bieden de mogelijkheid om een gezellig samenzijn te combineren met een goed verzorgde, feestelijke maaltijd en diverse activiteiten. Een goede nachtrust is onontbeerlijk voor een geslaagd verblijf, daarom besteden wij veel aandacht aan het lig-comfort van onze bedden. 

Hotel Gaasterland bied je alle kansen om je "accu" weer op te laden. Te ontspannen, te sporten of gewoon te luieren met een heerlijk pilsje of wijntje in de hand. Niks doen is toch ook een kunst? Elk moment van het jaar. Vier seizoenen lang. Want Hotel Gaasterland is een uitstekende uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten. In de nabije omgeving kunt u genieten van helder vis- en zwemwater, uitgestrekte bossen, frisgroene weilanden en karakteristieke stadjes. Voel het zand tussen uw tenen op het strand bij het IJsselmeer, ruik de dennennaalden in het Rijsterbos, hoor de vogels, geniet van de rust. Proef de sfeer van één van de gezellige stadjes. Heerlijk eten, dinertje bij kaarslicht. Op de fiets door het bos, kijken naar het klotsen van de golven bij het strand, de herfstkleuren en geuren bewonderen, lekker bijpraten. Gewoon tot uzelf komen. Dat gevoel krijgt u bij ons. Dat is nou: Het Gaasterland gevoel! 

De medewerkers van Hotel Gaasterland doen daar graag alles aan. Het hele jaar door besteden wij zorg en aandacht aan het comfort en de kwaliteit van onze kamers, de bowlingbanen en het restaurant.

Afstand tot jouw locatie:
Toon resultaten