Ga naar inhoud

Iselmar

Lemmer

Vind jij ook dat een vergaderlocatie een bron van inspiratie moet zijn? Elke vergadering is weer anders en daarom denken we graag met jou mee. In onze sfeervolle vergaderzalen heb je alle ruimte en comfort voor een succesvolle zakelijke bijeenkomst.

Goede ideeën ontstaan bij Iselmar. Wanneer je een vergaderlocatie in Friesland zoekt, ben je bij ons aan het juiste adres. Organiseer je een vergadering, congres, conferentie, training, cursus, workshop, teambuildingdag, presentatie of evenement? Wij garanderen kwaliteit voor jouw bijeenkomst. Bij ons heb je keuze uit vijf verschillende vergaderzalen van verschillende afmetingen, waarbij het mogelijk is om zalen te combineren.

Historie van Sporthotel Iselmar
Tot 1974 stond er op de huidige locatie van Sporthotel Iselmar alleen een boerderij met een grote stal. De oorspronkelijke eigenaren verwezenlijkten hun grootste plannen door een hotel te bouwen die op het gebied van gastheerschap met kop en schouders boven de rest uitstak. Eerst waren er alleen hotelkamers, een jachthaven en een restaurant. In 1991 is het hotel door ons driekoppige managementteam overgenomen en omdat we een breder publiek wilde aantrekken zijn we deels een andere weg ingeslagen. In die tijd ontstond er veel vraag naar vergaderruimten en de eisen van de gasten werden steeds hoger. Daarom bouwden we eind jaren negentig het partykasteel en schaalden we de capaciteit van de vergaderzalen op naar 450 personen, verdeeld over vijf vergaderruimtes.

Vergaderen
Onze zalen zijn voorzien van grote raampartijen met een uitzicht over de omliggende Friese meren en over onze jachthaven. Voorzien van vitrage en overgordijnen zijn de zalen ook uitermate geschikt voor presentaties met beamer en scherm. Om geheel verzorgd jouw zakelijke bijeenkomst bij Iselmar te organiseren, kun je kiezen voor een compleet vergaderarrangement. De arrangementen zijn er in verschillende varianten. Wijkt jouw geplande bijeenkomst af van de arrangementen die hier zijn weergegeven, dan kunnen wij uiteraard een arrangement op maat samenstellen.

Bedrijfsfeesten
Het partykasteel is geschikt voor een tal aan mogelijkheden qua feesten en partijen. Bijvoorbeeld workshops in combinatie met een buffet of een 4-gangen diner in combinatie met een uitgebreide feestavond. Het is altijd een groots feest bij Iselmar! Terwijl de een rustig aan een tafeltje de omgeving bekijkt, staat de ander aan de bar eens bij te praten met collega’s…Zo kan uw bedrijfsfeest beginnen, maar wat volgt er dan…? Live muziek of een DJ? Sprekers of showoptredens? Hapjes of een uitgebreid diner? Overnachting of met de bus naar huis? Alles is mogelijk! In overleg met jou stellen wij graag een programma op maat samen. Mocht je van te voren de locatie willen bekijken dan ben je altijd welkom om even langs te komen.

Teambuilding
In samenwerking met Eus.nl organiseren wij uitdagende & gezellige bedrijfsuitjes en teambuildingsactiviteiten! Eus.nl is dé specialist in bedrijfsuitje zeilen en dagtocht zeilen. Voor ieder type zeiluitje voor bedrijf of groep is er een passend zeilarrangement. Al ruim 25 jaar zeilen zij met groepen vrienden, families, relaties, collega’s en vrijgezellen. Voor elke soort groep is er een compleet verzorgd zeilarrangement op prachtige zeilboten en onze schitterende locaties met natuurlijk met heerlijk eten & drinken. Alles is mogelijk en wij helpen u graag bij het organiseren van een geslaagde zeildagtocht of personeelsuitje zeilen! Tevens is dit ook mogelijk ter onderbreking van een vergadering als teambuilding uitje, hoe leuk is dat even lekker ontspannen op het water met collega’s onder het genot van een hapje en drankje.

Accommodatietype:
Hotel/Café/Restaurant
Groepsgrootte event:
max. 230 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Iselmar

Iselmar
Plattedijk 16
8531 Lemmer
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten