Ga naar inhoud

De Stipe Watersport en Vakantiecentrum

Balk

Groepsaccommodaties van 10 tot 164 personen aan de rand van het gezellige dorp Balk, temidden van de Gaasterlandse bossen en de Friese Meren. De ideale plek voor een familieweekend, schoolreis, werkweek... Verhuur van polyvalken, kano's, motorbootjes ...

Gelegen in Balk tussen de Gaasterlandse bossen en de Friese Meren vind je de groepsvakantiehuizen van De Stipe. Voor een schoolreis, werkweek of zakelijke bijeenkomst, een gezellig weekendje weg met vrienden of familie ben je bij ons van harte welkom.

Zakelijk bijeenkomen in een andere omgeving werkt inspirerend en doeltreffend. Er komen nieuwe ideeën tot stand omdat je out-of-the-box bent en kunt denken. Hier in het bosrijke Gaasterland en tussen de Friese Meren kunnen we samen met onze partners mooie arrangementen organiseren die bijdragen aan het succes van jouw zakelijke bijeenkomst. Denk bijvoorbeeld aan teambuilding activiteiten op het water.

De Helling Een ideaal vakantiehuis voor families en gezinnen en een inspirerende plek voor een heisessie met collega's.
Via de ruime hal bereik je de woonkamer met relaxte loungehoek voor een goed boek of spannende film. In de open keuken is alles aanwezig om gezellig met elkaar te kokkerellen. Er staan twee grote eettafels waar je met het hele gezelschap uren kunt bijkletsen en uitgebreid kunt dineren. Via de openslaande deuren kom je op het afgesloten terras. Met het uitzicht op de Luts is dit een heerlijke plek om aan de picknicktafels buiten te eten of te borrelen.

Groepsgrootte overnachten:
max. 164 personen
Groepsgrootte event:
max. 20 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je De Stipe Watersport en Vakantiecentrum

Meerweg 23
8561AV Balk
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten