Ga naar inhoud

Princenhof, Hotel & Restaurant

Earnewâld

Aan de rand van dorp Earnewâld, midden in het hart van Friesland, ligt Hotel Restaurant Princenhof. Het kleine Friese dorp, gelegen tussen Drachten, Heerenveen en Leeuwarden, ligt in een van de mooiste natuurgebieden van Friesland, te weten Nationaal...

Aan de rand van dorp Earnewâld, midden in het hart van Friesland, ligt Hotel Restaurant Princenhof. Het kleine Friese dorp, gelegen tussen Drachten, Heerenveen en Leeuwarden, ligt in een van de mooiste natuurgebieden van Friesland, te weten Nationaal Park ‘De Alde Feanen’.

Princenhof als vergaderlocatie beschikt over diverse vergaderzalen voor 2 tot 200 personen, een ruim restaurant en terras, 41 hotelkamers en een gezellige bar. Daarnaast beschikt het hotel over voldoende eigen parkeergelegenheid en een draadloos internet waarvan kosteloos gebruik van kan worden gemaakt. De diverse vergaderzalen kunnen op maat ingericht worden, waardoor een scala aan mogelijkheden kan worden geboden. Onze vergaderzalen zijn uitgerust met een modern luchtcirculatiesysteem en airconditioning. Uiteraard beschikt het hotel over de nodige vergaderapparatuur. De flexibiliteit en de persoonlijke inzet van de medewerkers van het hotel geven bovendien een extra dimensie aan uw zakelijk onderhoud.

Ook voor congressen is Princenhof een ideaal gelegen congreslocatie. De multifunctionele ruimtes bieden bijna allen uitzicht over het water en er is een ruim parkeerterrein aanwezig. Naast de 40 comfortabele kamers zijn er meerdere accommodaties in het gemoedelijke dorp aanwezig waarmee samengewerkt wordt waardoor ook grotere congressen geherbergd kunnen worden. 

Earnewâld staat bekend om de prachtige ligging in het unieke natuurgebied ‘De Alde Feanen’ en is dan ook een bijzonder mooie plek voor activiteiten als teambuilding, bedrijfsuitje of familiedag! Ook ter onderbreking van een vergadering kan een activiteit uitkomst bieden.

Gelegenheid:
Ontbijt/Lunch/Diner
Groepsgrootte overnachten:
max. 200 personen
Groepsgrootte event:
max. 200 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Princenhof, Hotel & Restaurant

Piet Miedemaweg 15
9264 TJ Earnewâld
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten