Ga naar inhoud

De Walrus Sneek

Sneek

Grand-Café De Walrus is ideaal voor jouw vergadering, meeting of presentatie als je op zoek bent naar een locatie in een ongedwongen en huiselijke sfeer.

EVEN WEG UIT DE SLEUR VAN ‘HET KANTOOR’

Dan wil je vergaderen op een mooie locatie die niet aanvoelt als je kantoor! Bij De Walrus kun je het noodzakelijke met het aangename combineren. Want in ons Grand Café in Leeuwarden en Sneek ontmoet je elkaar op een toegankelijke manier, heb je andere gesprekken en kun je gelijk blijven lunchen, dineren of borrelen.

Grand-Café De Walrus is ideaal voor jouw vergadering, meeting of presentatie als je op zoek bent naar een locatie in een ongedwongen en huiselijke sfeer. Alle benodigdheden hebben we in huis: van pennen tot beamers. En natuurlijk kun je jouw bijeenkomst koppelen aan een lunch, diner of borrel. Dus kom maar op met jouw verzoeken. Zoals je van ons gewend bent: alles mag, en alles kan!

In De Walrus Sneek zijn drie ruimtes beschikbaar. Een presentatieruimte voor maximaal 15 deelnemers, ruimte voor 25 deelnemers en De Walrus Zaal. Een prachtige multifunctionele ruimte voor maximaal 100 personen, inclusief privé-bar.

Je vindt ons in de binnenstad van Sneek aan de Leeuwenburg 11. Ga je liever naar Leeuwarden? Daar bevindt zich de tweede vestiging van De Walrus! Tot snel.

Groepsgrootte event:
max. 100 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je De Walrus Sneek

De Walrus Sneek
Leeuwenburg 11
8601 CG Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten