Ga naar inhoud

VOF de vooruitgang

Akkrum

De Vooruitgang is het meest duurzaam varende vergaderschip van Nederland. Ga mee op een energieneutrale reis.

Stap in een andere wereld. Een wereld die altijd in beweging is, vloeiend, plooibaar maar ook onvoorspelbaar, ontembaar; de wereld van het water. De Vooruitgang is het meest duurzaam varende vergaderschip van Nederland. Ga mee op een energieneutrale reis.

Water is altijd in beweging, altijd aan het veranderen. De ideale plek voor vergadering, klantbespreking, brainstormsessie, hei(water)sessie, workshop, presentatie of teamtraining. Aan boord van De Vooruitgang kun je in alle rust vergaderen of trainen op de Friese binnenwateren. In de winter binnen in ons ruim. In de zomer ook op ons achter- of voordek. Naast het duurzame karakter van het gehele schip, bieden wij volledige privacy door ons schip daar neer te leggen waar je niet gestoord kunt worden; midden op het water. Aan boord hebben wij ruimte voor groepen tot 12 gasten als we varen en 20 als we voor de wal blijven liggen. We bieden verschillende arrangementen waaronder het vergaderen uitbreiden met teambuilding of je vergadering uitbreiden naar een meerdaags arrangement. 

Wat is duurzaam, hoe ver ga je en hoe ga je daar mee om. Wij, Jorrit en Susan, gaan bijzonder ver om van De Vooruitgang daadwerkelijk het meest duurzame en energieneutrale schip van Nederland te maken. Bij alles dat u aan boord tegenkomt is de afweging gemaakt of het product waar wij voor hebben gekozen de minste impact op de maatschappij en het milieu om ons heen heeft. Lees hier wat wij allemaal doen voor duurzaamheid op ons schip. 

Aantal personen:
max. 20 personen
Groepsgrootte event:
max. 20 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je VOF de vooruitgang

Ulbe Twijnstrawei 31
8491 CJ Akkrum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten