Ga naar inhoud

Camping Vrijhaven

Heeg

Vrijhaven is een groene camping, om de hoek van het centrum van Heeg, en tegenover een natuur beheers gebied.

Camping Vrijhaven is een groene camping, om de hoek van het centrum van Heeg, en tegenover een natuur beheers gebied.

Een prachtige combi om zowel de rust als de reuring binnen handomdraai te kunnen opzoeken. De camping heeft vele groene initiatieven en een heel eigen kijk op innovatie en gastvrijheid. Hier vind je geen slagboom, er is een open en vrije toegang. Hier is een vuilniskarretje, die s’morgens bij je langs komt om je vuilnis af te voeren. Hier kan je vooral plantbased eten. Je zult verrast staan hoe smakelijk dat is! Maar vooral, het is een inspirerende omgeving! En dat is precies dat je met je zaken event wilt bereiken. Graag onderzoeken we samen met jullie hoe wij jullie event tot een daverend succes kunnen ontwerpen.

We kunnen naar wens een grote of kleine tent opbouwen in inrichten om in te vergaderen. Ook zijn er veel teamuitjes mogelijk, de activiteiten rondom de camping zijn vooral gericht op watersport. Denk aan zeilen, kano-varen of suppen. Maar ook bieden we workshops aan in bijvoobeeld kickboxen of dansen. Lekker sportief bezig zijn kan bij ons altijd!

Verder bieden wij ook een hutje op de hei-sessie aan voor een kleine kring. Tijdens deze sessie kom je een midweek op de camping en ontwikkel je samen jullie merkbox. Dit is een kubus (6 vlakken) waarop jullie nieuwe missie, visie, kernwaarden, strategie, doelgroep en eigen merk quote staat. Ook kan je samen met een coach een grote groene agenda (10 jaren plan) voor jullie bedrijf ontwikkelen. Deze zal na afloop door een grafisch designer mooi in een plaat worden weergegeven. Verder is er ook nog de mogelijkheid om inspirerende sprekers in te huren op de thema's: hospitality, duurzaamheid, leiderschap, trends & ontwikkelingen. 

Er kan worden overnacht in verschillende accomodaties als een chalet, safaritent of allemaal kleine bijzettentjes. Maar natuurlijk kunnen jullie ook met eigen kampeermiddelen komen! Op de camping kunnen we catering verzorgen die totaal vegan is, of hybride (vegan en niet-vegan) catering. Ook heeft Watersportcamping Heeg een Green Key Goud, wat we daarvoor allemaal doen kun je lezen op onze website.

Groepsgrootte overnachten:
max. 200 personen
Groepsgrootte event:
max. 200 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Camping Vrijhaven

De Burd 25 A
8621JX Heeg
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten