Ga naar inhoud

Proeflokaal Sneek

Sneek

Er zijn verschillende vergaderruimtes beschikbaar. Alle ruimtes zijn mogelijk om af te sluiten, zodat je niet gestoord hoeft te worden.

Welkom bij Het Proeflokaal in het gerechtsgebouw: de plek voor sfeermakers en fijnproevers! In dit 180-jaar oude Kantongerecht staan proeven, genieten en gezelligheid centraal. In het hartje centrum van Sneek kun je overdag en 's avonds genieten van wereldse gerechten waarbij het interieur geinspireerd is op de Franse jaren '50 en '60.

VERGADERING MET LUNCH

Op een lege maag valt niet te vergaderen, daarom verzorgen wij de lunch tijdens jullie vergadering. 
Voor €11,25 p.p. krijg je een soepje naar keus, een greep uit ons broodjesassortiment, en een aantal salades om te delen geserveerd. 

Willen jullie onbeperkt gebruik kunnen maken van koffie en thee gedurende de lunch en vergadering, dan kan dit voor €7,50 p.p.
Er valt nog uit te breiden met verse jus d'orange tijdens de lunch, of kannen melk en karnemelk.

Leuk om te weten: Wij rekenen geen zaalhuur!

VERGADERRUIMTES

Er zijn verschillende vergaderruimtes beschikbaar.
Alle ruimtes zijn mogelijk om af te sluiten, zodat je niet gestoord hoeft te worden.
Verder kan er gratis gebruik gemaakt worden van onze Privé-wifi.
Mocht je gebruik willen maken van een Flip-over, dan zetten we deze voor je klaar.

Onze voornaamste Vergaderzaal bevindt zich op de eerste etage. Hier is een LED-Scherm aanwezig waar de laptop draadloos op aangesloten kan worden. 

De Wachtkamer is een kleinere ruimte voorin op de begane grond, wat naast haar klassieke entourage een zeer geschikte ruimte is om tot win-winsituaties te komen.

Onze Pleinzaal op de eerste etage beschikt over een eigen bar, waarbij je na de vergadering al snel en gemakkelijk om kunt schakelen naar de nabespreking. Zeer geschikt voor grotere groepen met een informele setting.

Verder is het natuurlijk ook mogelijk om voor grotere groepen, vanaf 40 personen, een gedeelte, of de gehele benedenverdieping af te huren.

Ben je benieuwd, dan mag je natuurlijk altijd even binnen komen lopen. De koffie staat klaar!

Groepsgrootte event:
max. 100 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Proeflokaal Sneek

Proeflokaal Sneek
Marktstraat 27
8601CS Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten