Ga naar inhoud
Annage -ipod pro 7

Annage (zakelijk)


Met uitzicht op het water en de skûtsjes die aan de kade liggen kun je hier actief maar in alle rust vergaderen en trainen. Annage beschikt over een splinternieuwe vergaderlocatie (2018) aan het water met een prettige sfeer en een prachtige ligging. Er zijn 4 vergaderzalen die d.m.v. verplaatsbare geluidsdichte wanden van elkaar gescheiden worden. Haal je één of meerdere wanden weg ontstaan er grotere zalen. Hierdoor kan vergaderd worden in zowel kleine als grote groepen (van 5 tot 120 personen).

De ruimtes zijn voorzien van moderne vergaderfaciliteiten zoals 85 inch touch-displays, glasvezel internet, optimale luchtventilatie ,smart verlichting , flip-over etc. Wij verzorgen uiteraard graag de koffie met Friese oranjekoek of een uitstekende lunch.

Annage vergaderen is geschikt voor een vergadering, brainstormsessie, workshop, teamtraining of presentatie. ’s Winters bij de houtkachel en zomers met de tuindeuren wagenwijd open. Een toplocatie waar de inspiratie opborrelt en creatieve processen worden gestimuleerd.

Neem alvast een kijkje

In de buurt

Toon resultaten