Ga naar inhoud

Annage

Earnewâld

De groenste locatie aan het water waar je kunt vergaderen, zeilen op skûtsjes en vele andere bedrijfsuitjes in Friesland kunt beleven.

Met uitzicht op het water en de skûtsjes die aan de kade liggen kun je hier actief maar in alle rust vergaderen en trainen. Annage beschikt over een splinternieuwe vergaderlocatie (2018) aan het water met een prettige sfeer en een prachtige ligging. Er zijn 4 vergaderzalen die d.m.v. verplaatsbare geluidsdichte wanden van elkaar gescheiden worden. Haal je één of meerdere wanden weg ontstaan er grotere zalen. Hierdoor kan vergaderd worden in zowel kleine als grote groepen (van 5 tot 110 personen).

Annage vergaderen is geschikt voor een vergadering, brainstormsessie, workshop, teamtraining of presentatie. ’s Winters bij de houtkachel en zomers met de tuindeuren wagenwijd open. Een toplocatie waar de inspiratie opborrelt en creatieve processen worden gestimuleerd.

Annage wil maatschappelijk verantwoord ondernemen, daarom beperken we in onze eigen bedrijfsvoering zoveel mogelijk de nadelige gevolgen voor milieu en omgeving. Annage is Green Key en Fairtrade gecertificeerd. De locatie is volledig energie neutraal, met zonnepanelen, slimme verlichting en een warmtepomp die zijn energie uit het aangelegen meer haalt.

Groepsgrootte event:
max. 110 personen
Afstand tot jouw locatie:
Toon resultaten