Ga naar inhoud

Kerk Sânfurd

Sandfirden

Sânfurd (Sandfirden) is één van mooiste plekjes van Friesland. Een pittoresk dorpje, gelegen tussen de Friese meren. In het oude kerkje van Sânfurd worden regelmatig culturele activiteiten georganiseerd. Ook is de kerk af te huren voor bijv. lezingen.

Sânfurd (Sandfirden) één van de kleinste dorpjes van Friesland. Het is een prachtig pittoresk plekje, prachtig gelegen tussen de meren van Zuidwest Friesland. Het dorpje bestaat uit een kerk, enkele woningen en boerderijen.

Sandfirden is met haar schilderachtige ligging direct aan It Hop een populaire trouwlocatie. Daarnaast organiseert Stichting Sânfurd regelmatig interessante culturele activiteiten zoals concerten en zomers worden er kerkdiensten gehouden. Gezelschappen kunnen de kerk ook afhuren voor bijvoorbeeld een rondleiding, lezing of workshop.   

Boven alles is Sandfirden een plek van rust, ruimte, natuur en bezinning. We hopen dat u eens naar Sandfirden komt om het zelf te ervaren!

Stichting Sânfurd is in 1978 opgericht om met hulp van donateurs deze mooie plek te behouden en mensen er over te vertellen.

Groepsgrootte event:
max. 100 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Kerk Sânfurd

Sanfurd 2
8613 JH Sandfirden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten