Ga naar inhoud

Heechsicht

Indijk

In Indijk, pal aan het Heegermeer, vindt u Landhuis Heechsicht waar het uitmuntend toeven is.

In Indijk, pal aan het Heegermeer, vindt u Landhuis Heechsicht waar het uitmuntend toeven is. Zowel voor bezoekers van het atelier als wel voor huurders van ons sfeervol vakantie-appartement. Maar ook bedrijven gebruiken Heechsicht graag als vergaderlocatie met aansluitend een stukje teambuilding op het skûtsje 'Verwisseling'.

Vergaderlocatie
Bent u als bedrijf op zoek naar een locatie voor kleine management vergaderingen, bedrijfspresentaties of motivatiebijeenkomsten? Heechsicht is dankzij de prachtige ligging aan het Heegermeer zeer uitnodigend. Maar ook met het verzorgen van een buitenactiviteit staan we u graag terzijde. Aan de eigen steiger van Heechsicht ligt afgemeerd de 'Verwisseling'.Het schip is in 2013 ondergebracht in de Stichting 'Behoud(en) Zeilvaart'. Dankzij de belangeloze inzet van vrijwilligers, deelnames aan nautische evenementen, donaties en verhuur kan dit varend stuk erfgoed behouden blijven voor de toekomst.

Teambuilding op het skútsje 'Verwisseling'
De 'Verwisseling' is ook te huur voor bedrijven. Onder leiding van een ervaren schipper en bemanning kunt u het zeilschip bijvoorbeeld inzetten voor een dagje teambuilding op het water. Of als bedrijfsuitje. Aan de eigen steiger van Heechsicht ligt afgemeerd de 'Verwisseling'. Een traditioneel skutsje gebouwd in 1925 op de werf van Jan Oebeles in Drachten. Het schip is in 2013 ondergebracht in de Stichting 'Behoud(en) Zeilvaart'. Dankzij de belangeloze inzet van vrijwilligers, deelnames aan nautische evenementen, donaties en verhuur kan dit varend stuk erfgoed behouden blijven voor de toekomst.

Groepsgrootte event:
max. 4 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Heechsicht

Heechsicht
Nummer 2
8553MP Indijk
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten