Ga naar inhoud

Hotel Wymerts

Workum

Hotel Restaurant Wymerts, gelegen in het centrum van Workum. Met een ruime tuin en zicht op de weilanden en IJsselmeerdijk.

Een bezoek aan Hotel-Restaurant Wymerts te Workum in Friesland staat voor, cultuur en historie, wandelen en fietsen door de Zuidwesthoek van Friesland en watersport op de Friese meren, wateren en IJsselmeer. Maar ook voor duurzaamheid, klimaat neutraal, energiezuinig,. Onze 60 zonnepanelen op het dak zorgen voor ons warme water en energie in het hotel. Het hotel Wymerts is gelegen in het centrum van 11-stedenstad Workum. Toch is het een heerlijk rustige plek. Iets van de weg gelegen. En vanuit de tuin heb je een prachtig mooi uitzicht over de weilanden en IJsselmeerdijk. 

Vergaderen midden in Workum, maar toch alle rust kunnen vinden om te werken en te brainstormen over belangrijke zaken voor jouw bedrijf. Hotel Wymerts in Workum heeft de perfecte mogelijkheden voor een aangenaam en verrassend verblijf. Even helemaal uit de dagelijkse sfeer in een inspirerende omgeving. Wij kunnen jouw verblijf op maat maken met bijvoorbeeld een workshop pottenbakken van 3 uren, een workshop smeden of zeilen met een Fries skûtsje of een Lemster Aak. Maar gewoon lekker wandelen of fietsen door de Friese natuur kan natuurlijk ook.

Hotel-Restaurant Wymerts heeft een mooie, knusse vergaderzaal in het rustgevende landschap van Friesland, die in 2014 geheel aangepast is met een geheel nieuwe look voor maximaal 24 personen. Hier kun je ongestoord jouw bijeenkomst of overleg houden in een landelijke sfeer. Een trainingslocatie in Workum, Friesland, van alle gemakkelijk voorzien, maar toch met een eigentijdse en huiselijke sfeer. Gelegen midden in het Elfstedenstadje Workum, met de rust van de Friese weilanden. Bovendien zorgt het team van Hotel-Restaurant Wymerts ervoor de ongedwongen Friese gastvrijheid. En dat jij als zakelijke gast in ons hotel kunt blijven overnachten mag duidelijk zijn.

Daarnaast wandel je zo tijdens een break vanuit het centrum van Workum via het Tillefonnepad door het rustgevende Friese landschap (op nog geen 50 meter van het hotel). Jouw teamdagen in Friesland worden gegarandeerd een succes!

Groepsgrootte overnachten:
max. 18 personen
Groepsgrootte event:
max. 24 personen
Afstand tot jouw locatie:
Toon resultaten